PeterBond Creative Commons License 2021.01.23 0 0 14268

Szia!

 

Köszönöm a tippet, így fogom csinálni. :)

 

Voltam próbálni. A gép azt hozta ki, hogy félkemény matrac lesz a jó. Csak táskarúgósakat néztem: néhány Hildinget, valami törököt meg az Allegro Duality Luxusnak mindkét felét. Az Allegro Duality puhábbik fele tetszett a legjobban, de a keményet sem éreztem túl keménynek. Hilding Individuality is tetszett, de deréknál úgy éreztem, hogy kevésbé tartott mint az Allegro. Benéztem az xxxlutzba is, ott a legjobban Sealy Energy Cushion Firm tetszett, de árban kb. a duplája a fentebb említetteknek és annyival szerintem közel sem volt jobb.

 

A kérdésem az, hogy az Allegro mennyire puhulhat fel az idő során? Alapállapotban az Allegro Duality Luxus félkemény fele tetszett legjobban, de ha tovább puhul akkor már nem biztos, hogy tetszeni fog ezért gondolkozok, hogy a biztonság kedvéért a keményebbet veszem: elvégre az keményebb nem lesz, elég kényelmes azért az is, de ha esetleg puhul akkor sincs semmi baj. Mi a véleményed erről a gondolatmenetről? Esetleg van olyan amit még szerinted érdemes megnéznem?

 

Illetve még valami: Az Allegro Duality Luxus lágyabbik fele az megegyezik ezzel? https://www.matracvasarlas.hu/matracok/zsakrugos-matracok/moderato-allegro-taskarugos-matrac

Előzmény: Alváskultúra (14266)