Racilaci Creative Commons License 2021.01.22 -1 1 169741

-:)))

 

Az, hogy szájhúzogatva nézi az ellentámadást, az egyszerűen nem igaz. Van neki ez a ritka randa arcberendezése, ami miatt én sem bírom hosszan nézni a fizimiskáját, de lefogadom, hogy még sosem láttad szájhúzogatni.

 

Nem tudom, mi volt az épp akkor aktuális taktikai hadrend, de relatív kicsi az esélye annak, hogy épp az ő nyakába kellene varrni a harmadik gólt. Oké, hogy őt küldte el Bensebaini a francba, de:

 

1. a meccs nagy részén a bal szélen támadó védekezett jobb hátul. Ez kicsit sem tűnik normálisnak, hanem kb. a teljes káosz jelének

2. egy csellel elküldte a támadó csaknem az alapvonalra. Ez azért nem egy megbocsáthatatlan bűn a védekező játékostól, mert ha van a támadónak helye, akkor ezt egy gyakorlott csatár, szélső 10-ből 10-szer meg tudja tenni. Max. egy Meunier vagy egy Can letarolta volna, mint az állat - no persze ők vissza se értek volna addigra a pálya másik végéről.

3. kérdezem én, hogy Brandt lerázása után hol volt a következő védő, hogy a fenébe maradhatott Bensebaini ennyire tisztán? Hol volt az azt a szélt biztosító Morey és Bellingham? Akanji oké, hogy egy ponton beállt a lehető legnagyobb testfelülettel, de mégis mit keresett ott előzőleg? Ő kit fogott a senkin kívül?

 

Szóval lehet Brandt védekező skilljeit kritizálni, van is mit rajta, de hát azon az oldalon ma csak lézengtek a dortmundiak. (És a másik oldalon is csak Can.)

 

 

A három meccs közül nem láttam mindet, de amit láttam belőlük, az a következő:

- Sancho nagyon nehezen értékelhető (pont úgy van, ahogy vki most írta, hogy elkezdett a gödörből apró lépésekkel kimászni, de néha visszazökken)

- Reus értékelhetetlen

- Reyna értékelhetetlen.

 

Ehhez képest Brandt ma az egyik legjobb mutatókat hozta (benne volt a négy legjobban), a múltkor gólt rúgott (bár rúghatott volna még egyet).

 

Ezt simán lehet úgy értelmezni, hogy lendül bele a játékba, s kb. ott tart, mint Sancho. És előrébb, mint Reus vagy Reyna.

 

Előzmény: w.ullrichfun (169738)