ZésZoli Creative Commons License 2021.01.21 0 0 103397

Polcok (shelf layout):

 

Állandó helyhiányban szenvedek egy rendes asztalhoz. Építettem ilyen shelf layout-okat, szintén Trix-C-ből. Nem véglegesre, hanem kísérleti jelleggel, mellérakva épületeket (akár papír vázlatokat), magában megálló fákat. Nekem nagyon hiányzik az ilyenből a folyamatos menet lehetősége. A legtovább az maradt megépítve, amit Carl Arendt egyik oldalán láttam, egy dízel töltőállomás. A mozdonyok csak bejöttek tankolni, tilitoliztak egy kicsit, berregtek egy kicsit, majd kimentek. Én közben dolgoztam mellette a notebookon. A hangerő alacsonyan volt, így csak hangulatként volt jelen az asztalka, mintha az irodám előtt egy ilyen dízel depó lenne. 

 

Az íróasztalom felett jelenleg egy kb. két méteres sima egyenes szakasz van kirakva. Ott lehet ingázni. Gondoltam mögé valami hátteret, itt-ott elé valami apróságot, de ez még várat magára.

 

A vonat elindul, gyorsít és elmegy valahova messzire élményt jelenleg csak a padlón tudom megvalósítani. Igaz, hogy ilyenkor végül is körbejár, de ez engem eddig nem zavart. :-)

Előzmény: róbertke (103395)