Datsyuk Creative Commons License 2021.01.20 -1 4 169683

Szerintem az utolsó mondatod egy kicsit álszent megközelítés....miért fogadta el a fizetés emelést? Én nem ismerek olyan embert aki elutasított fizetés emelést. De tényleg nem, te utasítottál már el? Persze ezt a populista, ha ennyi pénzt zsebrerak akkor szedje össze magát megközelítést ismerem de Sancho 20 éves. Nem tudom, te mennyi idős vagy, de gondolj bele mit csináltál 20 évesen. Illetve, hogy milyen egy 20 éves felfogása az életről. Egyáltalán nem csodálkozom azon, hogy egy kölyöknek (mert az) a pszichijét befolyásolja egy hónapokon keresztül zajló herce-hurca, kvázi megegyeznek, hogy megy "haza" majd az egész kipukkad mint egy lufi+ Social media + normál media nyomás.
Nem egy példát lehet felhozni ahol csak simán hozd a teljesítményedet nyomás alatt képtelenek voltak játékosok egyik szezonról a másikra teljesíteni.

Persze értem, hogy sok embernek csalódás ez a szezon, nekem is. Maradjunk annyiban, hogy még mindig nagyon magas szinten lehet BvB szurkolóként panaszkodni. Lehet, hogy  csak 4 helyen zárja a bvb majd a szezont.
Kb mint amikor Leslie Nielsen a csupaszpiszolyban börtönlázadást szít mert 68-as Chateau le blanc nincs jól behűtve.

Előzmény: négyévszakos (169682)