w.ullrichfun Creative Commons License 2021.01.19 -2 1 169675

Ez a hátulütője, ha játékospiaci ugródeszkaként üzemel egy cég. Lényegében NINCS csapat, spílerek vannak különböző, egyéni tervekkel és motivációkkal. Ráadásul se pénz, se posztó szituban ég a ház, ebből a katyvaszból edző legyen a talpán, aki kiemeli a bandát - Terzic nem hinném, h képes érdemben belenyúlni.

 Kiábrándító, de teljesen jogos verést kapott a BVB, a 4. hely lett a reális cél, még jó hogy talán a Wolfs, UB, 'gladbach trióval szemben azért van sansz erre. 

 

 Talán ősztől el kéne kezdeni normálisan felépíteni egy vadiúj csapatot, hátul a védelemmel kezdve, mellőzve mindenféle salistál illúziókat, CL allűröket, sztáreladási szándékokat háttérbe tolva, de lelkesebb és megbízhatóbb, tán nem annyira szupertalentekkel, de szorgalmas és hajtós fiatalokkal. Kicsit elegem lett a megbízhatatlan, szélsőséges formáikat meccsről-meccsre bemutató, néha varázsló, de ugyan annyiszor dekoncentrált, pontokat zsinórban elszóró, erősen túlértékelt zsonglőrökből. Néha mintha 4-5 használhatatlan, indiszponált Neymar szinészkedné a pályán, h Ő mekkora futballista, ugyanakkor éppen két jó megoldást egymás után nem tud bemutatni - nem is bánnám ha nyáron vinnék őket, élen Sanchoval, Brandttal, de mehet Haaland is, kár építeni, tervezni bármit is a vikinggel csatárban. Játssza csak a szupersztárt Ő is máshol. Itt két egymást követő meccsen nulla teljesítmény, kb mint Götze volt csatárként, az még a középszarnál is gyengébb.

 

 

Előzmény: Laszti_BVB (169673)