w.ullrichfun Creative Commons License 2021.01.17 0 0 169630

"Én nem tudok olyan módositásról amitől hirtelen jobb a helyzetkihasználás."

 

Pedig ilyeneket még a vén Lüszi is produkált, nem is egyszer. A tréner dolga pont az, h kintről jobban látva miért nem, szünetben okít, hogyan lesz igen. De a spílerek egymás közt is tisztázhatják, mi volt a hiányosság, mi volt az apróság, egy kis váltás, tudatosabb-pontosabb passz(indítás-beadás) vagy lövés, és elég sokszor láttunk gólokat szünet után a csapattól, mikor úm. "helyre kerültek a dolgok" 

 

"A BvB dominált és ahogy írod, sorra hagyta ki a helyzeteket. Nem éreztem, hogy Brandt vagy Can rosszul játszott volna."

 

Can egyáltalán nem játszott rosszul, de én többször láttam "üresben" ácsorogni, v közelről meccset nézni, mert tkp nem volt rá szükség, a 8 emberrel védekező vendégek és Hummelsék sora közt néha bukkant fel pillanatokra egy mainzi, vagy a labda, Bellingham előrébb is húzódott rendszeresen, szinte OM-ként, helyzetei is lettek, míg az 1-2 nem buszozó fehérmezesre így is 3-4-5 sárga jutott. Brandt tegnap sem volt jó sztem, bár lehet már elfogult vagyok, de ismét kilógott lefelé. Én hoztam volna még 1 csatárt, de akár kettőt, és 4-3-3-ra váltva, Reust és Sanchot kicsit hátrébb húzva 3 csatárral megyek a busznak. Kockázat? Nem annyira, ha a tabellán feljebb kerülés a cél, szerintem.

 Lehet Bellingham nem volt még 90 perces formában, (akkor érthető, ha Can fentmarad) de hogy miért nem volt több csere, pedig látszott a fáradtság tisztán a 80. perc környékén? Ebből jött nekem, h beletörődés, elfogadás, de miért, mert 1 pontot kockáztatott volna 3 csere támadó céllal beküldve?

 

Most így aludva egyet rá, azért bosszantottam magam feleslegesen, mert szünetben ugye vezetett a Wolfs, és ha nyer a BVB, előzheti a redbullt (is) ... na ez a másik meccsen is változott, de ehhez képest a 'kusent sem sikerült, viszont majdnem kikaptunk otthon az utolsótól ... saját dolgát nehezíti a csapat a sima top 2.-4. hely megszerzése terén.

 

Előzmény: Datsyuk (169616)