etalon Creative Commons License 1999.09.28 0 0 145
Na hali!
Jó is, meg rossz is.
Már hallottam régi partykról is, meg láttam ôket a neten, meg ilyenek, de ez volt az elsô amire elmentem, legalábbis félig. Ami azt jelenti, hogy nem költöztem be 3 napra, meg a gépemet se vittem, csak be-be néztem napközben. Voltak vicces dolgok, pl láttam egy kábé 50 éves papit, aki nyomta a rocketjumpot. Volt koncert, a Shape nevü banda lépett fel, nem is voltak rosszak, de kicsit dm beütésü zenét nyomnak.
Szóval hangulat volt. A compók: Szombat este 9-kor kezdték bemutatni nagy, meg jó projektoron a melókat, elkezdve a comodore 64 demóktól, zenéktôl, meg grafikáktól. Na itt ért az elsô meglepetés. Szóval képzelhetitek milyen az, amikor ezer rendszergazda palánta elereszti magát. Szóval a kezdésre mindenki úgy be volt baszva, mint a ló, és olyan hangulatot teremtettek, mint egy kocsma a mérkôzés után. Mindenki torka szakadtából anyázta a munkákat, meg azt aki csinálta. A felhozatal tényleg nem volt valami hű bazmeg, csak egykét dolog mutatot nagyot elvétve.
A gfx compo: Ez ugye az a kategória, ahol pc-n készült grafikák versenyeztek. Én is beadtam valamit, majd felrakom valahová. Na asszem egy kicsit talán eltévedtem, mert itt azokat imádják, amit egérrel megfest az ember, egy new documentbôl kiindulva. A dobogósok nem voltak rosszak (nem vagyok köztük:)), azokat is felrakom valahová.
Szóval a sok szemetet leszámítva volt egy rakás jó munka minden kategóriában, csak szerintem túl kevés, fôleg ahoz képest, hogy mindenkinek olyan nagy volt a pofája leugatás terén, de nem csináltak semmit. Volt pl olyan kategória, amit kihagytak a rendezôk, mert nem adtak le semmit. Olyan is volt, ahol csak egy árva darab demó volt, tehát megnyerte :))
Na kábé ennyi.