JetBoy Creative Commons License 1999.09.27 0 0 62
Szlejer: OK. Értem én a dolgot, de azt még mindig nem, hogy a topic elején miért b.....k át szegény Gangstarr fejét, hogy így meg úgy lehetetlen. Ha megfigyeled, mindenki azt írta, hogy "semmi esélyed", meg hogy "ne is próbálkozz, felesleges", és azt se lehetett kihagyni, hogy "eleve visszadobják a kérelmedet". Szóval _csak_ ezért ragaszkodom (ragaszkodtam) a válaszhoz. Ott az email cím, lehet rá írni, ha nem publikus. És én nem az okokra vagyok kíváncsi, hanem arra (erre még mindig), hogy KONKRÉTAN miből is áll az a fél éves tortúra (elvégre egy középiskola elvégzése jó esetben négy éves tortúra, ezt már csak kibírom nem???), és hogy mennyibe kerül ez nekem. Engem abszolút nem érdekel, hogy kinek miért van engedélye, az érdekel, hogy nekem hogyan lehet, és erre kértem a választ is (és szerintem ha valakinek ilyentéren rejtegetnivalója akad, az amúgy is gyanús, és írhat nekem egy levelet ;).
Tehát az előbbi kérdésem kicsit átfogalmazva: hogyan tudok fegyvertartási engedélyt szerezni (konkrét tippekkel)?
Aki akar, az írhat magánba is.
Előre is köszönöm!

PS: Tom Slayer, a fegyver oldalaid nagyon királyak!!! Így tovább!