Gorcsev Creative Commons License 1999.09.27 0 0 2530
No, ez a futam izgalmasabb volt, mint az utolsó 3 szezon együttvéve :))
"Hill volt a hibás, vagy a kocsija"
A kocsija. "Elment belőle az erő"- mondta a futam után (biztos eldugult a karburátor :)))
Frentzennek meg a váltóval voltak gondjai -annyit mondtak csak, hogy elektronika-hiba-, lehetett látni, mikor húzták ki a kocsiját, hogy sebességben maradt.
"feltünően jobb lett Ralf Coulthardnál és Hakkinennél is, vagy csak ő kockáztatott a legtöbbet, nemtom, de lenyomta a pályáról őket! Teccett! Egyre jobb a fijjú!"
Hát igen. Nagyon megérdemelte volna a győzelmet. Megjegyzem, én úgy láttam -a defektje után mutatták talán 3 mp-ig-, hogy vmelyik Stewart nagyon közel volt hozzá hátulról, elképzelhetőnek tartom, hogy hozzáért a gumihoz az első szárny, vagy ilyesmi.
Hakki pedig megint megmutatta, hogy remek pilóta ő... de csak ideális körülmények között. Amint vmi prücök van -kedvezőtlen útviszonyok, bizonytalan autó-, 1ből meghalt. (Ne kezdjünk vitatkozni, ez nem szapulás, hanem az én véleményem :))) Ettől függetlenül most okosan csinálta: ment, ahogy tudott, hátha... és bejött neki. Imho a kis Sumi sokkal jobb: az eddigi villanások után most -hogy bírta végig a gép- láthattuk, hogy a vezetői tudása hasonló a bátyjáéhoz (a modora még jobb is - remélem, így marad :))), hosszabb távon is tudja tartani magát (idegileg, koncentrációval), szóval remek gyerek, és nagy zsonglőr.
Eddie pedig szerintem egész jól ment, ha nem b@&#ák el a boxban a dolgot, vsz. sokkal jobb helyen végez - nem is annyira a +20 mp miatt, de ha belegondolok, milyen q#&@ mérges lehetett egy ilyen akció után, azt csodálom, hogy nem hibázott nagyobbat.
Az mindenesetre megint feketén-fehéren kiderült, hogy a kocsik sokkal többet számítanak, mint ami -szerintem- egészséges lenne :(((