Jenő nagy mágus. Amint el kezdte mondani, hogy mi lenne, ha aki épen vezet nyeren, azonnal kiesett az illető. Már a végén féltettem Herbertet:-)
Hakkinen+Irvine szerintem most a csapata áldozata volt, bár Eddie fiú a végén fűnyírás helyett nyomhatta volna, mint Hakkinen, mert a finn legalább akkor köszörült valamit a csorbán. Mellesleg szerintem a Ferrari szerelők elugrottak tanfolyamra a McLarenhez:-) Mókás volt ahogy úgy gondolták Irvine 3 kerékkel is vidáman továbbmegy. Ja, hogy 4 kereket hozott be, és csak 3-mal akarták kiengedni? Sebaj:-) Még jó hogy nem emelték fel a táblát, hogy mehet. Lett volna meglepi:-)
Szerintem B. nem azért lett 3. mert a végére paprikázódott, ő is számtalanul volt a boxban.
Az egész verseny olyan volt, mint 1993-ban az Eu. nagydíj (Donington Park, ha jól írom). Csak ott volt egy igazi esőmenő (Senna), aki az 5 nagyságrenddel gyengébb Mc-ivel lenyomta Prost Williams-ét, mert csak 3-szor ment cserélni, míg Prost 8-szor:-) Sőt le is körözte.:-) Ja ott volt köd is:-)
Mellesleg akiért tényleg kár: Frentzen, Villeneuve, és R. Schumacher, ők tényleg nagyon pechesek voltak.
GF tényleg érdekesen versenyzett, időnként kiment füvet nyírni aztán egyszercsak ő vezet:-) 2 körön át.:-)