Sz Tamas Creative Commons License 1999.09.27 0 0 2523
Na akkor jóestét!

Remélem, nem leszek hosszú. De akkor kezdjünk is bele, tehát in medias res, ahogy Herr Sándor Fábry is megmondotta volt már nem egyszer, több sikeres és kevésbé sikeres műsorában is.
Ja, mellébeszélek? Az már nam lehet baj, mert... :o)

Naszóval: Igen, a verseny közben mindannyiunk Jenőjének csak egy igazán jó mondata volt, vagyis csak az állt közel a valósághoz: "Ez az idény versenye!" Aztán a többi mondatát hagyjuk, vagyis hagyom z éppen aktuális szapulókra, én most nem jegyeztem a bakijait. Tény: Lassú volt, és mindig arra hivatkozott: "Sajnos nem vagyunk kinnt a versenyen" Majd Malajziába biztos ott lesz...

A Rajt: Én először nem tudtam, mi van. Csak egy marha nagy vigyor hagyta el az arcom. De késöbb +jelent újra, mégpedig az RTLPub-ot nézve, (Vagy TV2, nemtom), márminthogy azé' vót új rajt, mert kiugrottak az elsők... Hehe, nagyar tv-k!
A megismételt rjtnál egész jól jött el Irvine, ezt természetesen nem vette észre Jenci.
A nagy balesetnél szvsz Hill volt a hibás, vagy a kocsija. Gyanítom, inkább a kocsi, mert több difi is volt a Jordanekkel a hétvégén. Szegény Wurz és Diniz pedig még a végén ott lehettek volna. Na mind1. És hill is jó helyen volt előzőleg. De Diniznek szerencsére nincs baja.
Amikor eleredt az eső, feltünően jobb lett Ralf Coulthardnál és Hakkinennél is, vagy csak ő kockáztatott a legtöbbet, nemtom, de lenyomta a pályáról őket! Teccett! Egyre jobb a fijjú!
Szegény Hakkinnen is jól +szívta. Ez sem dicséri a McLaren boxmunkáját, de az időjósaikat egyáltalán nem.
De ha már itt tartunk, akkor ma (már tegnap) a Ferrari is sz@r volt. De talán az Írnél elkövettett hibájuk Salo első légterelőpje , és az azzal együtt történő kerékcsere miatt volt, vagyis Salora nem voltak annyira felkészülve , Irvine-t várták, és nem volt elég Gumi. Pedig a gumival vigyázni kell! :o)
Ha az nincs, akkor lehet, hogy most Eddie vezet. De mannyi "ha" lehetett volna!
Csak felsorolom, remélem teljes: Frentzen, Coulthard, Fisichella, Ralf Sch, és ez csak az első helyre vonatjozó "ha" felsorolása volt.
Tehát jó volt még, de szerencséje nem: Badoer, Villeneuve, És még Eddie sem volt rossz. Ő is csak egyszer hibázott.
Az én szememben a verseny legnagyobb hőse Ralf volt, aki ugyanazt a kanyart defektesen túlélte, amelyikben Coulthard egy ép kocsival "meghalt". Szóval ez is mutatja, hogy David nem biztos hogy jó a McLarenbe. Pláne első számú pilótának. Hogy miért marad, miért tartják még ott , nemtom. Akkor jöhetne már tán idén Heidfeld, vagy hogy is hívják.
A legszerencsésebb , és a legmegbízhtóbbak ezen a versenyen a Stevardok voltak. De hát ezt mindenki látta. Herbertre már nagyon ráfért egy jó eredmény, és a Stewardnak is jól jött , hogy megmutathatta magát.
És Trulli sem hibázott, sőt nagyon jól fenntartotta Barichellót.
Á, Gene-t majdnem kihagytam! Ő is ügyesen végigment, nem hbázott, a csapata is, a kocsi is bírta, szóval megérdemel egy forró virtuális kézfogást. És a Minardi is, talán jövőre is leszenk. Csak jönne már a Telefonica! (Meg a Matáv-Suzuki kocsi! De lehetne MOL-Ikarus is! :o) )
Salonak nem volt nagy napja, a rossz rajthely után még problémái is voltak. Talán majd A maláj pályán! Hajrá Mika (Salo)!

Jól megnéztétek Diniz kocsiját? Hát nem tudom, hogy hogyan tudta komoly fej- vagy gerintsérülés nélkül megúszni, mert a bukócső teljesen leamortizálódott, ennyire lapos kocsit nem láttam még. Hál istennek, nincs baja!
Itt kell megjegyeznek, hogy a Topicnyitó CICUS-nak Ő volt a kedvence! Most biztos szomrú lett volna. De szerncsére még nem találkozik vele odafennt...

Bocsánat, elérzékenyültem. Szóval a testvéremről, Cicus-ról volt szó.

A hátralévő versenyeken pedig mindenki bizonyíthatja képességeit. Az új pálya még mindenki számára ismeretlen, a Japán-t meg mindenki Irvine pályájának nevezi, szerintem ez nem igaz, csak annyi valós belőle, hogy jól szokott ott menni.
Annak örültem volna, (Húú, micsoda anyázás, meg sárdobálás lesz ebből!)hogy mondjuk kiesik a versenyen a két McLaren-es, és Eddie, a versenyt megnyeri Frentzen, második mondjk a Schumacher, és utánuk Salo, a többi mind1.
Akkor mekkora két futam lett volna!!! De így sem panaszkodhatunk! :o)
Hajrá mindenki! Győzzön a legjobb! / Takagi! :o) /

Sz Tamas
Bocs, ha hosszú voltam, de ugyis MaCS hiányolta a hozzászólásokat!