Handie Creative Commons License 2021.01.09 0 2 800

Szuper lenne, ha a Fehérvár védelme tényleg ilyen jól működne a későbbiekben is. Pijevic remek kapus, ha pedig a védekezés viszonylag jól működik előtte,akkor egészen jó eredményeket is elérhetnek majd. Szurkolok nekik, hogy bent maradjanak, ügyesek a fiatalok. Úgy látom,hogy egyre jobban játszanak. 

Gerháth Kincső kiváló adottságokkal rendelkezik,és nagyon ügyes a keze is, ezt mutatja, hogy milyen jól lövi a heteseket. Amit én hiányolok egyelőre belőle,az egy kis "dög", kicsit lehetne pimaszabb a játéka, átütőbb, tüzesebb. Még persze nagyon fiatal, ha ez megjön... Abba jó belegondolni. :D 

Afentaler Sára egy kimondottan ügyes balkezes játékos. Pont,amikor fel tudta volna venni az NB1 ritmusát, akkor jött a sérülése, ami amúgy sem tud jókor jönni, de így ez nagyon visszavetette. Most viszont éledezik. Van még mit faragni a játékán, de szerintem jó úton halad, építkezik. 

Varga Emőke játékát nagyon szeretem. A korosztályában klasszis védő volt, és amikor fent van most, már az NB1-ben is elég jó teljesítményt nyújt. Támadásban olyan labdákat szed le, hogy csak lesek, ügyes. Nagy potenciált látok benne.