repcsepista Creative Commons License 2021.01.08 0 1 1379

Apóka lip lip lipit lapát, apád kasza, na meg a kassza kő? Pro fá fá fá... Fácia Negra a lovát ugratja... beurott a Whithe Hauuu...
             1.: Ez ami történt, a világtörténelem kiemelkedő bravurja m az emen melltartója...Kratika kin a a a... Mjocst vegyük Kosstuh Lajcsiénkat... 15 -15 ezer halott, Buda vára vissza foglalása... ami ugganaz, csak itt 4 haza védő...nincsak az öröm lányokfilukák gyüncsez az élet...drága pénzen váren vásáRULtattok... sitting donald dacc kacsa háp háp happp... Nada 56? -most mi lett? -semmi de mégis... nincsak amcsit senki hogy mégis...
            2.: ...na hallottam, jaj de süket vagy... fitelem, ha valaki a szemét? - kinyitotta az nem lát halál? -mia, de monduk olvasni? -oll vas? Kosstuh Lajcsink, azt izeni, elfogyott a regimentyi, ha mégeggzer azt izeni, mindnyájunknak el kell menni, Éljen a magyar -szabadság Éljen a haza...na bloondinak az első, hogy elismerni egyenlő országnak a magyarOk U.S.A. -Isten orsdzág -OK, ami teljes minden az a terület, ami most kié a föld? -szabadon a palsztinia gyerekek családoké oke OTTHONA...ládd Ronald W.Reagan, az előtt este mikor földrengés... a plesztiniaijak nem terorriskák hanem ládd szabadság harcosok!!! Na Jck Kendit akarta vicc prézlinek...de akkor őt sem válasszák meg...ládd...
            3.: Én egy csatát sohe nem tudok elveszteni, mert ÉN ÖRÖK ÉLETHÜ ÉGI -FÖLDI TESTVÉRED VAGYOK! -NA MOST EGY ÉG S EGY SGGBE VAN A A A...KI A SGGBE VERŐ? VALA VALLA GOD? Az álmaim...azok vannak csak, mig mindenkinek kena lenni saját ágya, ágyasa? -s ki mint veti ágyát, ugy alussza álmát...na Kosstuh-ék, ládd leritam hogy a feje a a a... U.K. - s ládd ha az, mindnyájunk (juhuk) egy szál fa fak? -honvédók vagyunk...de nekem van ufóm, védelemre...a óhséber történetek...az zigazán ógörög kara -mara miteológiák...amit pörsze át loptak (mtn nem?) na most...Kossuthék haza vágták U.K.-?- csak még maradt egg gizs idejuk? -ami monduk...még mindig bathatjuk...na zépen zápon kitaláláták hogy zizrálerük...na ha láttátok a ThunderDomfilmet, usa, nyakőba rakták... na meg minden Isternországos Napnépeknek ami a szemünket nemcsak befogták, na meg kikaparják hanem monduk... mi megelőzzük őket... nem kell szem, tyukszem?
           4.: Ha fidelitek az álmaim szerint történik mnden, de minden a maga idejébe, ski lehet számolni...onc vaj drojjj...
... nadon meg sziv -visz lend ő? -I JAM 1 USA FIRST NATIONALISTA... AMI CSAK GAZDASÁGILAT (CSAK ANNAK VAN ÉRT ALAMA) LEHETETT VOLNA? SMIRNA! -FSSS... MAGYAROK MAGYAR-OK TORMÁRA...