gumidani Creative Commons License 2021.01.06 0 2 49718

"ebben az országban mindig így mennek a dolgok."

1. Nem mennek, hanem ment a kommunista hatalomátvétel - szovjet katonai támogatással a háttérben. (Pl. a kormánytöbbséget adó párt első emberét a Vörös Hadsereg elrabolta és kivitte az országból.)

2. Nincsenek biztos forrásaim, de biztosra veszem, hogy a "béketábor" többi országában is hasonló módon ment végbe a hatalomátvétel.

3. A hatalmi harcban nem csak úriemberek vesznek részt, mindig vannak olyan szereplők, akik aljas módszerekkel törnek a céljuk felé. (Pl. USA elnökválasztás)

Tekintettel arra, hogy ez a topik a rendszámokról szól, nem kívánok vitát folytatni, csak az ön általánosító véleményével szemben írtam le az ellenvéleményemet. Tudván, hogy sokak számára nem elfogadott a régi mondás, miszerint "hallgattassék meg a másik fél is". 

--------------------

Köszönet Gábris vitéznek ezért az írásáért is. Az alábbi képbe belekötnék. Szerintem ez nem a Tr-5 belsejét ábrázolja, hanem valamelyik csőrös típusét. A háttérben kivehető a nem teljes szélességű vezetőfülke és a mellette baloldalon levő hely, ahol a szélvédő közelébe juthatott az utas. Gyerekként a kedvenc helyem volt. Előre lehetett kilátni és a vezetőt pedig oldalról nézni. 

 

Előzmény: pizo (49714)