Mono SE Creative Commons License 2021.01.05 -3 1 525

te egyszerűen nem tudsz vásárolni, összehablatyolsz mindenféle technikai fűt-fát, és azt hiszed baromi felkészült vagy... DE MIRE VAGY FELKÉSZÜLT???

 

Ha tudod mit akarsz, akkor rendeld meg, pl az alzától, másnap vagy még aznap mehetsz érte, vagy a segged alá tolja. Aztán próbáld ki. Ha van érzéked a zenéhez,  és vannak rendes lemezeid, pár nap alatt mindent megtudhatsz a saját körülményeid között, a saját rendszeredben. Minderre esélyed sincs egy bemutatóteremben, ahol a villanyszerelő színvonalú személyzet majd lyukat beszél a hasadba.

 

Ha nem tetszik a cucc, összecsomagolod, visszamész az alzához, emberrel nem kell beszélned, csak bepötyögni egy kódszámot és beteszed a levitézlett cuccot egy baromi nagy dobozba. Mire hazaérsz, ott a jóváírás, két nap múlva meg a u

zsé a számláson, és ezt akárhányszor eljátszhatod egymás után, vagy akár egyszerre, a kutya nem fog ferdén nézni rád. Ehelyett itt próbálod hülyeségekkel traktálni lemezjátszó ügyben a 300 lemezeddel azokat, akiknek a bokájáig nem érsz fel semmilyen téren. Mit szeretnél, tapsoljon mindenki a választásodhoz? Szerintem vedd meg az AT 1500C-t, teljesen jól jársz vele, egy fillérrel nem szabad többet költened erre a hobbira. Tényleg.

 

 

Előzmény: naiv_ (523)