naiv_ Creative Commons License 2021.01.03 -1 1 447

Ki kell ábránditsalak benneteket ez a shell nincsen sehová hangolva. Nem ez a dolga, nem erre tervezték. Ez "egyszerüen" megoldja (segít megoldani) egyfajta követési problémát, amit a tangenciális jászók sem oldanak meg tökéletesen(?), ki tudja, milyen átvitt és igazi áron (...$...)*. A flexibilis felfüggesztése a shellnek nem dinamikus, hanem statikus (lassu változási) feladatot old meg, nem rezonál, nem része semmiféle hangolt körnek a szándék értelmében, csak annyira, mint bármilyen shell.

Emellett valahogy nem ezzel a shellel jönnek ki a jobb gyárakból a játszók, pedig  van ott erre elég zseton... de a szerző sem ajánlja, egyes 78 lemezeknél tán' hasznos lehet...:))

 

* ((  https://www.youtube.com/watch?v=EELjRBKbU70 (beájultam tőle...:) https://www.youtube.com/watch?v=Dz0GX-p1YOo ))

 

...

De a Technics 1200GR lemeztelenítve  - 1500C - jelentős csapást mér az imperilalizmusra. Megtartja a mama jó tulajdonságait, kis miau és flutter, alacsony rumpli zaj, lépegető exkavátornyi tömeg (tányér is) és kényelmes  - preamp, USB, a design jó. Igaz a diszkós mulatságokról lemondhatunk - ám legyen -  sőt, még egy nyamvadt strobi lámpát sem kapunk, a pöttyözést/csíkozást is lespórolták a tányérról (de a Q/PLL ezt megoldja). Ezért magyarhonban 160k marad a zsebünkben a mamához képest, melyért pacsitadó fejhallgató vehető (most már érdemes, mert kicsi a zaj...) vagy jobb dobozokra, LP-k re költhetjük. 

Előzmény: tibtiborkaba_new (437)