w.ullrichfun Creative Commons License 2021.01.03 0 1 169511

Javuló tendenciának vehetjük remélem. Ahogy a hozzáállást is a csapat részéről. Pedig nehezebb ellenfél volt a Wolfs, mint vártam - engem is megleptek az első 20 percben, tkp megnyerhették volna ott a 3-4 jó lehetőségből, onnantól kicsit szerencsésebbnek éreztem ma a BVB-t. Aztán gyorsan utolérték a scrácok kihagyott helyzetekben az ellenfelet, azért a helyzetkihasználás ilyen rossz aránya még okozhat pár hasonló vereséget, mint az UB elleni.

 Viszont nem kaptunk gólt szögletből, bár a 2. Wolfs szögletnél direkt néztem, senki sem állt a kapufákhoz - de pontrúgások után ma nem voltak gondok, az akciókból jött beadásoknál ellenben sokszor. Weghorst meg van átkozva ellenünk, ez ma igen jól jött :) 

Tiggest itt tartanám "tűzközelben" akkor is, ha Muko térde rendbejön, ebben a 3 fiatal csatárban több gólveszélyt látok, mint bármilyen Reus, Reyna, Brandt, Hazard, Dahoud, Can, stb. OM variációban, remélem láthatunk 2 csatáros játékot is egyszer, Sancho meg megtalálja a veszélyesebb énjét mostmár. És 1 igazán jó Jadon felfelé húzná a többiek teljesítményét is, javítaná a játékukat, szerintem.

 

Előzmény: agymosott09 (169510)