denfa Creative Commons License 2021.01.03 0 4 17169

de azért a járművezetőtől is megkérdezném, hogy ugyan miért nem használod az agyadat, B+?! Tudom, ilyenkor az az általános válasz, hogy "feljelentenek". Nem, B+, senki nem fog ezért feljelenteni, de ha mégis megteszi, akkor se lesz semmi következménye.

 

Nem akarok általánosságban védeni minden kollegát, mert tudom, hogy vannak válogatottak... de hidd el, hogy sokan vannak, akik nem fognak kockáztatni néhány percért. Mert benne van a lehetősége, hogy akár egy jóindulatú ember, akár a BKK jelenti a korai indulást, aminek nettó tízenezres tétel a kötbére (saját tapasztalat). Szerintem pár perc nyereség nem ér ennyit. De bőven elég ehhez a fenyegetettség feszültsége is, már ha valóban nem jár semmilyen következménnyel, ahogyan állítod. (A stílust inkább nem kommentálom.)

 

Egyébként még egy vonalat ismerőnek is sokszor nehéz lekövetni, hogy mikor-milyen menetrend van és ezért éppen hol-milyen +/- percekkel kellene kalkulálni a vonalon - egy olyannak, aki mondjuk csak beugrott oda, meg aztán végképp.

Előzmény: torqmatic (17167)