Gyenyi Creative Commons License 2021.01.02 0 0 26457

" ha tavasszal - mondjuk március végéig -, Schuurs nem javul, akkor lépni kellene. "

Schuurs idén már rengeteget javult. Csak az a kérdés, hogy, ha néha kihagy az figyelmetlenség-e, vagy képességbeli hiány. Egyelőre hajlok az elsőre. A Liverpool ellen egy kis botlása volt, de Manu ellen ez sok nála jobb nevű hátvéddel is előfordult már. Azon a két meccsen összességében nagyon jó volt. És az a mérce. Az első Atalanta elleni meccsen nem tudott mit kezdeni Zapataval, a másodikon eltüntette Zapatat. Van Dijknek is vannak kihagyásai. Én még bízom Schuursben. Ha pedig kiderül, hogy alaptalanul, akkor nyárig meg kell nézni, van-e házon belül, aki helyébe tud lépni. De abban biztos vagyok, hogy Overmarsék noteszában minden posztra vannak nevek, és állandóan kapcsolatban vannak ügynökökkel.

 

"Timber jó lehet, de alacsony. "

Szerintem állati jól fejel. Többször láttam a levegőben, mint Schuurst. Persze két méteres csatárokkal szemben, ha fel kell ugrani, alulmarad. De néha a felugrás labda nélkül is elég. Mindenesetre, mielőtt hozunk megint egy használhatatlan dél-amerikait, komolyan kipróbálnám Timbert is.

 

"Renscht pedig én a széleken jobban el tudom képzelni, főleg a középszerű Klaiber helyett."

Ahelyett én is. De azt hiszem, hogy Promes is jobb lenne nála. Rensch középhátvéd, de, ha kell tud mindkét oldalon bekk is lenni. A Jong Ajaxban majdnem mindig középen van. Mivel kétlábas, mindegy neki, melyik oldalon. Persze (egyelőre) ő sem magasabb, mint Timber. Még nőhetnek.

 

"Ha végre leszállnánk a magas lóról és belátnánk, hogy a holland edzők viszont elég gyengék az utóbbi időben, akkor többre mennénk."

Nem tudom, magas lóról van-e szó. Egy a klub kultúráját ismerő illetve elismerő edző azért jobb, mint egy teljesen más kultúrából jövő. Lehet, hogy Mourinhoval sokkal sikeresebbek lennénk, mint bárki mással, de inkább ne legyünk annyira sikeresek.

A három Hollandiában működő német edzőből legfeljebb a Vitesse-é kéne. Ő nem vásárolt össze vissza, hanem a meglévőkből csinált, meglepően gyorsan. jó csapatot. De egy edző jóságához egy jól vezetett klub és jó játékosok is kellenek. Szerintem Koeman nagyon jó edző. Úgy néz ki, Bosz sem rossz. Schreudert nem tudom, mert még nem sokszor volt vezető edző, de vele mernék kezdeni. Frank de Boer is jó, de külföldön rendre rossz klubot választott. Ő nem áll rendelkezésre. Lehet, hogy Van der Gaag, a Jong Ajax edzője is jó, ha engedik, hogy csapatot építsen fel. A lényeg, hogy Ten Hag nem jó.

Előzmény: nj (26456)