nj Creative Commons License 2021.01.02 0 0 26456

"De szerintem, ha Ten Hag hajlandó lenne belátni, hogy Labyad nem Ajax szintű, és kérné Overmarst, hogy adja el, az biztos el tudná valahol 4-5 millióért sózni. Például egy belga klubnak."

 

Nekem úgy is jó, ha előbb pénzzé tesszük Labyadot és abból vesszük meg. 

 

"Nézegetni szabad, és azt biztos teszik is, de ne igazoljunk le senkit, amíg nem biztos, hogy szükség van rá."

 

Én is azt mondtam, hogy most még csak nézegessük, de ha tavasszal - mondjuk március végéig -, Schuurs nem javul, akkor lépni kellene. Timber jó lehet, de alacsony. A két ballábas középső védőnk, Blind és Martinez szintén. Akkor viszont a jobblábas védőnek kellene magasnak lennie, máskülönben minden szögletnél vernek bennünket fejjel. Renscht pedig én a széleken jobban el tudom képzelni, főleg a középszerű Klaiber helyett.

Nyárig nem lehet várni, legkésőbb áprilisban el kell kezdeni tárgyalni a kiszemeltekkel, ha Schuurs, Brobbey és Traore nem megoldás.

Már, persze, ha komolyan gondoljuk, hogy be akarunk jutni a BL-csoportkörbe és ott át is akarunk telelni. A jelenlegi keret erre nem alkalmas, mint láttuk. Ha csak az EL-áttelelés a cél, akkor jól lesz Schuurs és Traore is, de a bajnokság megnyerése is elég neccesnek tűnik a jelenlegi kerettel.

 

"De nyárig még Koeman és Schreuder is felszabadulhat. Vagy jöjjön egy német? Most azok vannak divatban."

 

A német edzők jók, nem véletlenül vannak divatban. Ha végre leszállnánk a magas lóról és belátnánk, hogy a holland edzők viszont elég gyengék az utóbbi időben, akkor többre mennénk.

Előzmény: Gyenyi (26455)