Törölt nick
1999.09.21
|
|
0 0
999
|
Nnna...ma probaltam benezni ide, nem sikerult, ezert meg van esely, hogy a melohelyi gepemen megvan a tegnap/elotti anyag!! Holnap reggel ezzel inditok. Az itthoni gepemen mar felulirodott :-((( Valoszinuleg cgi kiterjesztessel kell keresni, de atneztem minden html filet...
Voltam a modell-vasut kiallitason. Egesz jo, bar mult evben tobb asztal volt. Van par eleg igenytelen kivitel, de pl. a Veresegyhazi allomast abrazolo darab nagyon szep munka. Van sok jo modell, peldaul Gigant UFC forgovazzal (ezt is 130-as alapra tettek), a szinet kiveve nagyon jo! Van egy szep M63-is, na meg egy-ket jol sikerult Nohab. Az egyik arusnal vettem egy regi DR Ame kocsit, es a kepeslapokat is atbongesztem. Egy regebbi vitat lezarva: volt fenykep a Btx 000 palyaszamu jarganyrol, tehat letezik ilyen :-) Volt kep olyan Piroskarol, amin nem volt palyaszam, 3 osztasu szelvedoje volt, es egy hatalmas voros csillag az elejen...
Na es persze vettem kepet a regebben emlegetett Ikarus-szornyszulottrol. A kepleiras szerint: A MAV egykori BZmot 601/1 psz. dizel-hidraulikus konnyu kiserleti sinautobusza. Gyarto: GANZ-MAVAG, Ikarus karosszeria es jarmugyar Bp 1983(!!). Vmax=100km/h P=250kw. A kepet bescannelem, az erdeklodoknek kuldok (remelem jobban sikerul, mint a zold MUKI scannelese :-( ). |
|