RnD Creative Commons License 2020.12.31 -2 6 632

"MTK meglepően könnyedén nyert Szombathelyen, rég volt olyan MTK meccs, amin egy percig nem izgultam, és még csak jól sem játszottunk..."

 

??????

 

Zácsik, Marincsák Niki és Pál Tami is nagyon jó formában voltak, a szélek szintén - Sallai Niki négyból négyszer is betalált, Pelczéder háromból háromszor, Juhász Eszter meg lőtt egy olyan gólt felkanyarodás után amihez már bevetődésnél a háta mögé nyúlva kellett átvenni a labdát...

 

Ráadásul az MTK szinte tökéletesen játszotta Vova preferált támadójátékát: gyors középkezdésből/labdafelhozatalból sorra lőtték a gólokat. A Szombathely fél percig szenvedett amíg végre betalált, örülni sem volt idejük, mert tíz másodperccel utána máris jött az MTK-gól. És ez így egymás után sorban.....

 

Aki szereti a norvég kézilabdát annak tuti tetszett ez a meccs. A MTK volt a norvég csapat, a Szombathely meg a közép-európai ellenfele....(mondjuk így).

 

Az utsó tizenöt percben végig hat-hét gól volt a különbség, a szombathelyiek csak a legvégén jöttek fel mínusz háromra (két perc alatt, akkor az MTK könnyelműen játszott, de ez már persze nem számított). Ezt leszámítva Vova elégedett lehetett a csapata játékával, az egész meccs úgy alakult ahogy ő akarta.

 

 

 

 

 

 

Előzmény: sosavp (605)