nj Creative Commons License 2020.12.29 0 0 26451

"Ha a 3 szélső (Neres, Antony és Tadic) rendelkezésre áll, akkor valószínűleg ők a három csatár."

 

Aligha. Amikor Labyadot erőltette középcsatárként, akkor Ten Hag kimondta, hogy Tadic balszélsőnek a legjobb. Ő már nem lesz center.

 

"Ha csak kettő, akkor Traore az első spicc, és eddig Tadic vagy Labyad volt a második. Ez nem túl biztató számára."

 

Ez már régen volt, most már Traore és ő közte választana. Labyadot már régen ejtette a középcsatár poszton, most 10-esként próbálgatja. Tadicról már írtam, hogy miért nem.

 

"Ten Hag ismeretében nem biztos, hogy kapna tisztességes lehetőséget, hogy konkuráljon Traoreval."

 

Egyre többet játszott, amikor megsérült. 1-2 hónapja még hihető indok lett volna, hogy nem lát sanszot, de azóta 3 center kikopott előle. Huntelaar bejelentette, hogy nem hosszabbít, Tadic balszélsőnek lett minősítve, Labyad 10-esnek (még annak a legkevésbé rossz). Ketten maradtak. Ha úgy látja, hogy Traoreval sem tudja felvenni a versenyt, akkor miből gondolja, hogy a Milanban több sansza lesz?

 

"Ami Brobbeyt illeti, végül is ő dönti el, hogy marad-e. Persze, ha azért nem ír alá, hogy most olcsón vagy nyáron ingyen elmehessen, akkor az idény végéig üljön a Jong Ajax kispadján, és néha menjen melegíteni, anélkül, hogy beküldenék. Inkább veszítsünk 1-2 milliót, de mutassuk meg a többieknek, hogy ezt nem tűrjük."

 

Egyetértek. De ha nem ír alá, akkor attól tartok, hogy az lesz, hogy eladjuk most télen olcsón.

Előzmény: Gyenyi (26446)