ccsa Creative Commons License 1999.09.20 0 0 106
Pumukli,
ez nagyon jo. Koszonom szepen. Es tudod is biztosan, hogy kislany vagy csak nagyon szeretned? Amugy en is a 22. het korul almodtam es olyan jo volt, hogy megint szeretnek:)))

medvebacsi,
"Egy kérdés a végére tapasztaktaktól: Egyben ki lehet bírni az Ágnesék felkészítését?"
Ez most tenyleg csak az en legszemelyesebb velemenyem es a tobbiek lehet, hogy ellentmondanak majd, de mi nem csinaltuk meg egyben. En a penteken elhangzottak alapjan ugy gondoltam, hogy a hetfoi+keddi nap inkabb a babassag kezdetere valo. Engem legalabbis ezek a kerdesek akkor foglalkoztattak, ill. a lelki felkeszules (hetfo) az minel elobb van annal jobb. De pl. a szoptatas, a gyerekgyogyasz kerdeskorre szerintem meg kell egy kicsit "erni". Ha jol tudom a kiscsoportos foglalkozasokat meg amugy is a 35. het kornyekere ajanlja az Agi. Szoval mi nem zavartuk le egyben, mert meg sok honapunk van es igy is van ra lehetoseg, hogy egy-egy napot ismeteljunk, ha akarunk. De mondom ez nagyon szereny maganvelemeny.

"hogy álsz a munkahelyeden? Mostanában olvastam ki offline az SZT 1 és 2.0. ott volt az a csúnya afférod. Mi lett belőle?"

Meg dolgozom es ezzel mar jobban jartam, mintha ellenallas nelkul hagyom magam kidobni. Szerencsere a kezdeti fenyegetesekbol sem lett semmi, nagyon is beken hagynak. Most szinte semmit nem csinalok azert a penzert, amiert regen sokat gurcoltem. Ez igy igazsagos nem?:))) Aztan minden honap vegen jon a gyomorgorcs, hogy most ki repul vagy ez volt-e estleg mindenkinek az utolso honap. De valahogy engem mar ez sem tud felizgatni. De azt megfogadtam, hogy ha itt a veg nem adom magam konnyen...