naiv_ Creative Commons License 2020.12.29 0 0 333

Sajnos ez nem olyan vicces.

A magyar törvények kötelezővé teszik a magyarnyelvű leírást a forgalomba hozott eszközökhöz. De hogy ez a kereskedelmi cég - a nevét inkább nem írom le mégegyszer - arra nem képes, hogy egy 2 oldalas tisztességes magyar fordítást közöljön egy félmilliós berendezéshez, az mindennek az alja. Ennek a cégnek, amelynek arra van elég pénze a -  vásárlókon képződött nyereségből - hogy fülsértő, ordenáré reklámjával ijesztgesse a háziállatokat, s rombolja a közizlést -arra nincsen sem pénze, sem igényszintje, hogy minimálisan megtisztelje a vásárlót!
Ez minimum megérdemel egy fogyasztóvédelmi feljelentést és büntetést.
Annak idején megjelentek a 10-30e forintos DVD játszók, s vált klasszikussá a DVD játékos... http://regiszotar.sztaki.hu/docs/beszelni_kicsi_magyar/dvdjatekos/dvdjatekos_2.jpg 

de az azért mégsem fél millió volt, s azóta a gyártók sokat fejlődtek, ebben is, viszonylag olcsó termékekhez elviselhető minőségű leírások vannak.
De ez a kereskedelmi cég, mely mlliárdokat vesz ki a zsebünkből, ezzel a stílussal egyszerüen az arcunkba köp. S ezt hagyjuk (bár mintha megbüntették volna őket, de egy biztos, nem eléggé). 

Előzmény: tibtiborkaba_new (322)