ujbeka Creative Commons License 1999.09.20 0 0 93
Én 19 éves koromban vesztettem el a szüzességem. Nem azért, mert nem lett volna jelentkező és nem is a szüzességemre vigyáztam. Egyszerűen így alakult, és én örülök is neki, mert akkorra már testileg is érett voltam a dologra. Szerintem egy párkapcsolatban nagyon fontos a szex. Nagyon sok múlik rajta és szerintem nem szabad szüzen férjhez menni. Igenis van olyan, hogy két ember nem illik ÚGY össze, vagy az igényeik nem passzolnak. Csak akkor élhet két ember hosszú évekig boldog házasságban, ha az ágyban is minden rendben van.

Kedves KovAk
Szerintem ha félsz van benned a kedvesed mellett, akkor ott valami nincs egészen rendben. Ezenkívül azt sem hiszem hogy MINDENT meg kellene beszélni egymással. Két ember, akik vonzódnak egymáshoz és őszintén szeretik egymást, fél szavakból, beszédes tekintetekből, mozdulatokból is megérti egymást. És az sokkal jobb, mint ha kibeszélnék a dolgot.

Az önmegtartóztatás szerintem beteges dolog. Ha valaki olvasta a SHOGUNT, az talán emlékszik rá, hogy a japánok szerint egy ember (teljesen mindegy hogy férfi vagy nő) csak úgy lehet testileg és szellemileg egészséges és boldog, ha rendszeres és kielégítő szexuális életet él. Szerintem ez nagyon igaz!
Úgyhogy ha valakinek nincs tartós kapcsolata senkivel, szerintem az alkalmi szexben sincs semmi kivetnivaló.