Törölt nick Creative Commons License 2020.12.26 0 0 5154

Sziasztok!

 

Leírnám ide is röviden a problémát, hátha más is járt már hasonlóan, és tud esetleg tanácsot adni.

 

Novemberben műtöttek lágyéksérvvel, és az operáció utáni nyolcadik napon kezdődtek a panaszaim. Először lapocka fájdalom, majd váll fájdalom. Két napig ezután hőemelkedés, majd egy napig láz.

Aflamint kezdtem szedni, és a láz, hőemelkedés teljesen elmúlt. Az izületi fájdalmak is csökkentek, de nem múltak el teljesen.

 

Reumatikus orvosi kezelésekre kezdem jártam, a röntgen eredmény jó lett. Az orvos tanácsára abbahagytam három hét múlva az aflamin szedését, de két nap múlva újra felerősödtek az izületi fájdalmaim, és meglévő jobb fájdalom mellé, a bal vállam és a derekam is fájni kezdett, valamint újra hőemelkedésem lett.

 

A műtétemet végző sebész szerint a sebem szépen gyógyul, és az nem okozhat ilyen panaszokat. A reumán lévő orvos csináltatott labor vizsgálatot, amiben a következő eltérések voltak: CRP: 10,10;

Süllyedés:22;  Eozinofil granulocita 11.3; Gamma GT: 72;  Monocita: 9,4;

 

Az orvos szerint valamilyen gyulladás vagy fertőzés okozza az izületi panaszaim. A műtét előtti laborom még rendben volt.

 

Ezek után tovább mentem immunológushoz, aki jelenleg góc kutatást végez. Az eddigi eredmények negatívok lettek (Tüdő,hasi ultrahang, urológia. Hátra van még fogászat, fül orr gége, de szerintem azok is negatívak lesznek). Covid teszt is készült, ami szintén negatív lett. Valamint az izületi fájdalmakra Medrol szedését javasolta, két hétig napi 8 mg, majd utána 4 mg. Ezt viszont még nem kezdtem el szedni, mert rengeteg mellékhatása van.

 

Volt e valakinek hasonló tünetei, vagy van e ötlete, hogy mi lehet ez?