VeraVictoria Creative Commons License 2020.12.24 0 0 119494

Igazad van hogy szo sincs arrol hogy azert mert az ember kesobb vallal gyereket hogy az megoregiti, eppen fordiutva, semmi se tart olyan fiatalosan mint egy kisgyerek a hazban.

En 33 voltam amikor az enyem megszuletett, a ferjem 42 es igenis fiatal szulok voltunk, igy ereztuk, a kolok egy ujabb nagyjabol 20 eves tavlatot nyitott az eletunkben amig ugy ereztuk hogy velunk van, a mienk, vidamat, frisset, valami ujat amit meg nem tapasztaltunk.

Nagyon szerettunk szulonek lenni, attol meg nem kellett semmirol lemondani, a sportrol sem, szombaton gyakran teniszezni jartunk, 1 ora vagy ketto, addig a kolok ment a kis baratnojehez jatszani/ ezt o is imadta mert testverke nem volt/, mi egy orat szaladgaltunk a teniszpalyan, utana beultunk a Mekihez kavezni mert imadtuk a kavejat, beszelgetni, jo volt.

Utana felszedtuk a gyereket en indultunk a kozos programokra.

Hetvegen soha nem csinaltunk semmit a hazban, hetkozben beosztottam a hetvegi tennivalot es szepen megcsinaltuk hogy szabad legyen a  hetvege.

Mindent meg lehet szervezni.

Feltettem egy kepet hogy hogy nezunk ki, az idos szulok akik keson lettek azok, ez a foto tavaly karacsonykor keszult, sajnos tt mar a ferjem nagyon beteg volt, teljesen osszetorte a hasnyalmirigy rak, a 4 honap alatt amig elt, csak meggornyedve tudott allni szoval nem ilyen lepusztult volt elotte akarcsak egy honappal mint ahogy a foton kinez, 3 hettel kesobb halt meg. 79 eves volt a foton, en 71.

Saseknak sem artott volna egy kesoi gyerek bar most ebben a virusos vilagban  nem tudom tanacsos lenne-e.

A jarvany meg teljesen biztos hogy tart egy evig, utana meg az sem kizart hogy ujabb jon, vegul bezar minket egy sosem tapasztalt vilagba ami arrol szol hogy otthon kell maradni, szepen ellenorzes alatt, kuss mindenkinek.

Semmi sem tudja a nepet csokkenteni mint az ilyesmi.

Boldog karacsonyt kivanok mindenkinek, egyetek, igyatok, nevessetek sokat....

Előzmény: KawaBazsy (119489)