VargaMiki Creative Commons License 2020.12.21 0 0 61

1 hónapja én is szintén egy Ozonetech készülék gazdája lettem: https://ozonetech.hu/
M15-ös gépet vettem meg. Autómra és a 85 négyzetméteres házamra tökéletesen megfelel. Végignéztem vagy 5 oldalnyi google találatot és vagy 30 féle terméket, övéké volt a legszimpibb. :D
Ami tetszik bennük, hogy profik. Telefonon is többször beszéltem velük, nem akartak rám tukmálni semmit, minden kérdésemre tudtak válaszolni. Magyarországon gyártanak, szóval ha valami gond van akkor gyorsan megoldják.
A ventilátor tényleg nagyon erős benne, ahogy írják. Van benne ilyen késleltetés funkció, ha bekapcsolod nem termeli egyből az ózont, hanem csak a ventilátor indul el és kb fél perc után kapcsol be az ózontermelés. Na meg az üzemóra számláló, szerintem az egy nagyon jó ötlet.
Szomszédom dohányzik néha a kocsiban, kapott egy ózonos kezelést. El is tűnt a szag. 
Plusz elméletileg penész ellen is jó, hálószoba egyik sarka be szokott penészedni, kíváncsi leszek milyen hatással lesz rá.
Összességében ez egy nagyon profi készülék. Valamiért tartottam tőle, hogy gagyi lesz, valamiért a magyar termékek sokszor gagyik. :D De egy nagyon kellemes csalódás volt. 2 nap alatt kiszállították plusz használati útmutató is nagyon részletes. 
Remélem hosszú távon is beválik (habár 3 év garancia van rá szóval annyira nem aggódok).

 

Előzmény: Atom000 (45)