druss42 Creative Commons License 1999.09.17 0 0 2682
haliii

Na hosszu leszek :)
Oriasi volt :) Ott ultunk a plazaba az 1 sorban :) A sorsolas kicsit tenyleg hosszu lett egyebkent semmi baj nem lett volna .Utana az Obi van nak oltozott srac mondta el amit en is ereztem :). Taps ovacio , ahogy kell meglett. Ez jo volt , mert ha jol emlekszem a jedi visszater vorosmarti kertmozis bemutatojan ez meg nem volt .Aztan lement a film ;))))))
Termeszetesen ahogy kell vegigvartuk a stablistat , de vader szuszogasra nem hallottam , persze igazabol a stablistat olvasgattam Pl szereplok Jabba The Hutt : Himself :) azert ez nem semmi :) Egy bajom volt csak , hogy az 1 sorbol soka tartott elolvasni a szovegeket , igy lemaradtam sok latvanyrol es a hang is halknak tunt.
Aztan ki a terembol , a tobbiek (nexus6 es tanges ) ittak egy kavet . Utana rohanas a 11 terembe mert kezdodik a kovetkezo eloadas a szinkronos verzio .Itt erdekes de nem volt tele a terem .Mindenesetre sok minden a helyere kerult a filmbol , mert jobban nezhettem a filmet , nem kellett olvasni , es mivel kozepen ultunk a hang is marha jo volt. Szerintem nagyon jo lett a szinkron . Nekem semmi bajom nem volt vele.Mindenesetre a vegere azert mar igen almos voltam , de megerte.
A filmrol. Szerintem nagyon jo lett .Nekem nagyon bejott , ahogy elkepzelte Lucas bacsi a birodalom elotti idoket , jarmuveket .Pont igy kepzeltem , hogy egy haborus idoben a sok szogletes format es fako szineket reszesitik elonyben , viszont a Birodalmi elnyomas elotti idokben , nem feltetlen csak a hatekonysag szamitott , hanem a szepseg (nem tom jobban elmondani , de talan ugy hogy egy csillagrombolo a rideg szepseg , ezek a hajok meg a lagy meleg szepseg) Nekem nagyon tetszett a naboooi hajo tukorsima felulete , vagy a vadaszok elnyujtott hegyes valamijei :) Vagy a nabboi palota latkepe. Coruscant se volt semmi , foleg a hogy mennyire szembetuno volt a kulonbseg a szenatusi varosresz( vagy bolygoresz) a Jedi tanacsnal lathato varosresszel . Ami nagyon tetszett , ahogy bemutattak , milyenek lehettek a jedik amikor meg ok voltak a beke fenntartoi :) Vegig az volt az erzesem , hogy Luke tenyleg csak a jedive valas ut legelejen allt meg a jedi visszater vegen is :) Nekem speciel Jar-jar is tetszett .Annyit irtak rola , hogy ijen szornyu meg , hogy annyit hujul , de szerintem nem vittek tulzasba .Szerintem C3-PO hejet vette at az elozo reszekbol , mert a 4-5-6 ban o volt az allando okostojas :) Ja nagy szoveg volt , hogy parszor itt is beszolt , hogy Jaj tervezom :) R2D2 is megjelent :) Tetszett nagyon , ahogy kiderult , hogy mit is csinalt a sw4 elott .A film latvanya es hangja magaert beszel
Laa-Yosh :) az amikor a jedik elfutottak es kisse atlatszoak lettek , az nem a trukk hibaja volt , szerintem az igy torten . Az indulasuknal lehetett latni , hogy ugy kilottek mint a szel es talan valami vizualis trukkot is alkalmaztak kozben. Valaki irta a , hogy a kockadobasnal nem erolkodott Qui-Gon , hat dehogynem , miatta lett a fiu a fogadas targya .A masik , ha jol lattam a legifogat versenynel is csinalt valamit , mert amikor osszeakadt Anakin Subulbaval , akkor egy pillanatra latszik , hogy becsukja a szemet es koncentral valamire . Ahogy eszrevettem , nagyon sok apro reszlet van ami csak tobbszori megnezes utan kerul a hejere es teszi teljesse a "mi miert tortent" megerteset. Darth Maul meg a kedvencem , nem sokat beszelt , de epp ez a jo .Neki a cselekves volt a feladata , es ugyesen be is csalja a csapdaba a masik ket jedit .Szerintem o is tudta , hogy kettojukkel nem bir. Persze o is a gonoszok orok hibajaba esett , szerette volna kielvezni a gyozelmet es latni a felelmet az ellensege szemeben .
Egy dolog volt amit baratom Nexus6 fogalmazott meg jol , hogy nem lehetet eleg jol megismerni a szereploket , jellemuket , talan ha par oraval hosszab lett volna ;) vagy majd a kov reszben .
Tudom volt mar rola szo , de nekem meg mindig nem vilagos miert nem tunt el Qui-Gon a halala utan ?
Hu meg annyi minden van amit meg lehetne beszelni a filmrol :) Majd szombaton .

Szoval jo volt buli volt , par emberkevel talalkoztunk ismet , bar Monikat nem lattam .Pedig irtad , hhogy ott voltal .

Ja igen , akkor szombatot , hogy lesz ? Utana vagy elotte nem megyunk valamerre kozosen ?

druss42 (bocs a hibakert de mar nincs erom javitani oket)