creatine Creative Commons License 1999.09.16 0 0 81
Kedves KovAk,
Mar megbocsass, de Te egy alomvilagban elsz. Remelem bejon neked. Volt ido, hogy en is igy gondolkoztam bar azt sohasem kepzeltem, hogy tartozkodnom kellene a testi szerelemtol.
>Négy hónap alatt mit lehet megtudni a másikról? Mármint a lelke legmélyéről?
Hidd el, majd ha egyutt leszel a lannyal utana fogsz rajonni, hogy nem is ismerted eddig!
OFF
Van egy fantasztikus erzes szamomra amit szeretnek leirni Nektek: En mar parszor meglepodtem a lanyok pillantasan miutan eloszor egyutt voltunk. Ranezek a lanyra aki ramtekint es megdobbenek, mert olyan mintha masvalaki nezne ram hirtelen. Egy teljesen nyilt, oszinte, kicsit rajongo tekintet. Fantasztikus!
ON
>Tudod te, milyen fantasztikus érzés úgy átölelni a kedvesedet, hogy biztonságot nyújtasz neki, hogy úgy bújhat oda hozzád, hogy tudja: biztonságban van, és nem azért öleled, mert a tested kívánja? Ilyenkor nincs az emberben félsz, hogy a másik biztos "akar valamit", nyugodtan átadhatja magát az ölelésnek.
Tudom, hidd el. A testi kapcsolat nem zarja ki ezt az erzest. De hogyhogy nincs az emberben felsz? Megis mitol? Ezt reszletezd legyszi, mert itt lehetnek a gondok!
A nehany haver peldajat termeszetesen nem rad ertettem.

Termeszetesen nem jo az, ha csak a szexen alapul egy kapcsolat, de minden igazi kapcsolatnak nagyon fontos resze.
Meg egy intim kerdes ha nem haragszol: Szoktal Te maszturbalni? Ha igen, ilyenkor mire gondolsz? Szoktal errol beszlegetni Vele?