Őszinte Ököl Creative Commons License 2020.12.19 -2 2 293

Nyugalom komám, nem konkrét receptet kértem tőled, és a segítségedért/tanácsodért sem könyörögtem. Egy tök egyszerű kérdést tettem fel. Szellemeket ne képzelj már hozzá. Túlgondolod picit. Körberajzoltad (nem csak rajzoltad, ki is színezted) magadat Te is itt, ezt a rövid itt létem alatt egyből levágtam. :DDDD

 

" Ne csodálkozz hát, ha komoly ember leszarja a "kíváncsiskodásaidat"."

 

Komoly emberek? Kik is azok? A komoly ember és a magukat komolynak tartó emberek között akad azért különbség... Én sem hiszek el mindenkinek mindent, ne hogy azt hidd. Az más kérdés, hogy elolvasom mások véleményeit és álláspontjait. Mert azért olvastam itt jó dolgokat is, ezt nem is tagadom.

 

"De ha valóban kíváncsi vagy is, akkor sincs semmi közöm hozzá, van 20 év alatt több mint 12 ezer posztom itt a legkülönfélébb témában, de nem neked írtam, de már minden kérdésedre válaszoltam, arra is, amit ezután tennél fel, meg arra is, ami sosem fog érdekelni.... még idézni sem fogom magam, bármiről is kérdezel itt, lexarom"

 

Azért kérdéscunamit bőven nem zúdítottam rád. Elhiszem, hogy fekete öves veterán vagy itt a fórumon, de nem is az itteni "önéletrajzodat" kértem. :) Mert hidd el, engem sem érdekel, hogy itt ki, mióta és mennyi posztot írt. 

 

"Járj utána a dolgoknak, kukázd ki magadnak, tapasztald meg a zenéket és készülékeket egyaránt - mert egyik sincs a másik nélkül."

 

Ez különösen egy kéretlen tanács volt, főleg hogy pár hozzászólással ezelőtt írtam le, hogy mennyi és milyen lemezjátszóm van. Szerinted nem ezt nem csinálom? Gondolod a sok cucc, csak dísznek van? Gondolod, hogy én nem próbálok ki dolgokat? Ugyan már... 

 

Amit linkeltél abba bele fogok olvasni. Kösz a linket.

 

"Senki nem fogja a kezed, járd az utad, és ne locsogj itt össze-vissza feleslegesen, senkit nem hatsz meg vele ;) "

Megint Te locsogsz butaságokat, ugyanis senkitől sem kértem segítséget, az utamat pedig már járom, meghatni sem akarok senkit, nincs is mivel. Nagyon túlgondolod itt a dolgokat. 

Előzmény: Mono SE (292)