Gyenyi Creative Commons License 2020.12.17 0 0 26426

"Tegnap pl. kiestünk volna a kupából nélküle. "

Volt egy gólpassza és két gólja, így fontos volt. De lehet, hogy, ha egy jó Neres játszik helyette, akkor simábban nyerünk. Tadic már egy ideje, akár lő gólt, akár ad gólpasszt, nem jó. Jó focista, de szerintem egyre több a rossz meccse. Statisztikái mindig jók voltak, de ha a 11-eseket más rúgná, sokat romlana a statisztikája.

De Blind hátul egyszer megakadályozott egy hatalmas helyzetet, az ő fantasztikus passzából született a második gól, és az 5-ikhez ő adta a gólpasszt. Nélküle is kiestünk volna.

 

"A Liverpool ellen (idegenben), a Groningen és a Twente ellen ott volt a pályán, mégis elég bénák voltunk. "

A Liverpool ellen náluk sokkal kevésbé voltunk bénák, mint egy hete az Atalanta ellen, amikor egész meccsen csak kétszer találtuk el a kaput. A Groningen ellen 9-szer találtunk kapura, 11:1 volt a szöglatarány javunkra. A helyzetkihasználásunk volt béna. Arról nem Blind tehetett. De volt már ő is rossz, és voltunk már nélküle is jók. Szerintem az Atalanta ellen nagyon hiányzott, és általában jobbak vagyunk vele, mint nélküle.

 

Alvarez tegnap egész jó volt. Kipróbálnám egyszer hátul Schuurs helyett. Focizni nem tud, de lehet, hogy védőnek jó lenne. Én sem akarom, hogy Martinez elmenjen. Bízzunk abban, hogy télen Tagliafico megy el, és Martinez lesz az új bekk. Mert csak azért, hogy maradjon, nem keverném meg a középpályát. Az januártól Klaassen, Kudus, Gravenberch kell, hogy legyen.

 

 

Előzmény: nj (26425)