KovAk Creative Commons License 1999.09.16 0 0 79
Kedves creatine!
írod:
>A szuzen torteno hazassag, meg azert okorseg, mert elobb utobb mindket felben felmerul az, hogy milyen lehet egy masikkal az agyban.
Persze, hogy felmerül, de azért nem muszály kipróbálni.
> Aztan vagy elnyomjak, vagy a termeszet utat nyit maganak.
Vagy elnyomják sokkal mélyebb igényeiket és vágyaikat csak azért, hogy kielégítsék testüket.
>Sot egyaltalan Te honnan tudod, hogy szexualisan egymashoz illetek?<
Nézd itt leírta valaki, hogy viszonylag sokáig jártak együtt (4 hónapig), mire lefeküdtek egymással. Négy hónap alatt mit lehet megtudni a másikról? Mármint a lelke legmélyéről? Tudja-e egy mai ember értékelni az első kézfogást, az első ölelést, az első csókot? Ezekhez mind idő kell, hogy teljes egészében átérezhesd. Mit ér a kézfogás, ha nem jár szívdobogással, hanem egy természetes dolog, amit mindenki csinál?

> Gondolom semmi szex nem volt eddig hogy erre rajojjetek, mivel szerintem nem sok kulonbseg van a behatolo nemi erintkezes, meg mondjuk az oralis kozott ebbol a szempontbol.<
Tudod te, milyen fantasztikus érzés úgy átölelni a kedvesedet, hogy biztonságot nyújtasz neki, hogy úgy bújhat oda hozzád, hogy tudja: biztonságban van, és nem azért öleled, mert a tested kívánja? Ilyenkor nincs az emberben félsz, hogy a másik biztos "akar valamit", nyugodtan átadhatja magát az ölelésnek.
> Szoval mi van ha nem illetek egymashoz?<
Hát saját tapasztalatból kiindulva: ettől nem félek, sőt állítom, hogy jóval kisebb a rizikónk, mintha már az elején egymásnak estünk volna. Biztos vagyok benne, hogy sokkal mélyebben kapcsolódunk egymáshoz, mert főleg belsőleg faragtam magamon, hogy összeilljünk, persze ezt kedvesem is megtette.

>Nehany haverom is szuzen vett el lanyt, viszont nekik elotte volt mas is (kozben is) - de nekik is sokat jelent, hogy a lanyhoz nem nyult eddig mas csak ok. Hat megkora onzo, szemetseg ez?<
Nálam nem erről van szó. Nekem a szexuális kapcsolat a betetőzése a TELJES önátadásnak. Teljesen pedig csak egyvalakinek adhatom magam. Ezért fájna, ha a kedvesem már odaadta volna magát valakinek, és ugyanígy megértem, hogy neki fájna az én esetemben.
>Lehet, hogy egy sokkal harmonikusabb nemi elettol fosztjak meg oket. <
A nemi élet nyújtotta örömöket nem lehet akármeddig fokozni, a csak erre épülő házasságok kb. 5 év alatt felbomlanak. (még akkor is, ha előtte 8 évig együtt laktak.
>>...ezalatt az idô alatt fontosabb volt a lelki kapcsolat megszilárdítása. A testi közeledés ennek a következménye, nem pedig oka.
>Miert forditva nem tortenhet meg? <
Elvileg igen, de a gyakorlat azt mutatja, hogy igenis elhanyagolják.
>Sot tovabb megyek: a szerelem erzesebe a szenvedely meglete, a szex is beletartozik, enelkul nem megy.<
Szenvedély nélkül valóban nem megy. Nekünk elég tartósnak igérkezik a szenvedély.
>Egyaltalan szerelmesek vagytok egymasba?<
Nagyon! Ráadásul egyre jobban szerelmes leszek, egyre több mindent szeretek benne, olyan dolgokat is, amit korábban észre sem vettem.
Ne aggódj nem bántódtam meg, hiszen én is ebben a világban élek, de nagyon örülök, hogy olyan értékrend szerint, amit a világ már elfelejtett és már nem is tudja, hogy milyen jó volt, talán már sokaknak nem is fáj a veszteség.
Szerintem viszont továbbra is fantasztikus kincs a szüzesség.