Gyenyi Creative Commons License 2020.12.17 0 0 26421

"a végén volt minimum 2 11es gyanús eset,az egyik ráadásul a sokat vitatott kezezés volt"

A kezezést talán nem látta. De utána Gravenberch esése is roppant 11-es gyanús volt, majd ami a mi kapunk előtt volt is. Gravenberch esetben műesést látott, a másik esetben azt mondta, hogy az 'áldozat' szabálytalankodott előbb. Ez nem volt igaz. Valaki mintha meglökte volna Blindet. Hogy emiatt esett-e a srácra, nem tudom. Na mindegy. A bíró ellenére, és néha segítségével is, nyertünk.

 

"Martinez eltávozásától én is tartok,méltánytalanul alulértékelt játékos,főleg Alvares-zel szemben."

Alvarez talán tisztán védőnek jobb, de Marinez focistának jobb, és hátvédnek sem rossz. De szerintem Alvarez is elégedetlen, mert ő is többet szeretne játszani. Talán abban bízunk, hogy, ha néha játszik, és jó, akkor el tudjuk adni, és Martinez mégis marad. Mindig előfordulhat, hogy egy új játékos nem válik be. De akkor próbáljunk minél gyorsabban megszabadulni tőle. Mert, ha megtartjuk, és játszatjuk, hogy belejöjjön, akkor elveszi a helyét egy nála ígéretesebbnek. Ráadásul lehet, hogy annak ára nagyobbat fog esni, mint amennyit a nem bevált gyors eladásakor vesztenénk, illetve elmegy egy, a vettnél jobb.

 

"Kudus remélem,hogy a sérülése után nem esik vissza,tőle is sokat várnék."

Kiesése hatalmas pech. Soha nem tudjuk meg, mi lett volna, ha máig nem sérül meg, de nagyon valószínűnek tartom, hogy akkor továbbjutunk, és a bajnokságban is nagyobb lenne az előnyünk. Legkésőbb a Lille ellen számítok egy jó Kudusra.

Előzmény: AFCA 4 LIFE (26419)