ksanyi52 Creative Commons License 2020.12.16 0 0 371

Jönnek még más információk is. "

Van itt pénz a haveroknak!

 

https://magyarnemzet.hu/belfold/nyolcmillios-vegkielegites-masfel-honap-utan-a-dk-s-onkormanyzatnal-9110948/?utm_source=rss&utm_medium=referral&utm_campaign=hiraggregator

 

Nyolcmilliós végkielégítés másfél hónap után a DK-s önkormányzatnál

 

– Nyolcmillió forintot kapott közpénzből másfél hónapos kabinetvezetői munkájáért a DK újbudai elnöke, Lakos Imre – mondta el Novák Előd, a Mi Hazánk XI. kerületi önkormányzati képviselője a sajtótájékoztatóján szerdán. 

 

Mindeközben Lakos Imre még Karácsony Gergelytől is busás javadalmazást kap a Budapesti Városüzemeltetési Holding Zrt. igazgatósági tagjaként.

 

(Lakos Imre Karácsony alatta BVH Városüzemeltetési Holding igazgatósági tagja lett. A volt SZDSZ-es politikus, a Demszky-korszak meghatározó alakja, az SZDSZ volt budapesti elnöke, egykori újbudai alpolgármestert korábban hivatali visszaéléssel vádolta meg az ügyészség, Molnár Gyula volt XI. kerületi szocialista polgármestert nyolc hónap letöltendő börtönbüntetésre, Lakos Imre egykori SZDSZ-es alpolgármestert hat hónap felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte a másodfokon eljáró Fővárosi Ítélőtábla. A két politikus többmilliós pénzbüntetést is kapott, a Kúria végül felmentette.)

Előzmény: marsjáró (370)