Cifu
1999.09.15
|
|
0 0
52
|
Üdv mindenkinek!
A játék nagyon ott van a toppon! A jó oldalakat már sokan taglalták, azonban vannak itten gondjaim is, meg is osztám veletek, ha nem túl nagy baj:
1. Mért nem mi választhatjuk ki, hogy a "kommandós" küldetéseket milyen egységekkel csináljuk? Tudom, hogy épp az a lényeg, hogy az adott egységekkel, illetve utánpótlással hogy tudjuk megcsinálni, de mennyivel poénabb lenne, ha esetleg pl.: csak cyborgokkal/Wolverinekkel akarunk valamit megcsinálni...
2. A tapasztalat, oké, van, de mi lesz a tapasztalt katonáinkkal??? Otthagyjuk őket a csatamezőn???? Ha át lehetne vinni őket a következő pályára, akkor _sokkal_ jobban megbecsülné őket az ember, de így...
3. Előre bocsátom, hogy még nem vittem végig a játékot (GDI: 10 küldetés, NOD: 7 küldetés, én mindig párhuzamosan játszom, a Red Alertnél, miután végig nyomtam az oroszokat, egyszerüen nem érdekelt már a Szövetséges oldal, elveszet a játék varázsa...), de vannak gyenge pontok a történetben, eggyenlőre úgy tünik, hogy Vega tábornok az egyik esetben a GDI csatlósa, a másik oldalon erről nem tudunk... A GDI 9 küldetésénél elég kommersz a testvér-dolog... Ezt bátran ki lehetet volna hagyni... |
|