Gyenyi Creative Commons License 2020.12.16 0 0 26403

"Én inkább elengedném ezt a meccset, a bajnoki fontosabb a BL-indulás miatt."

Mondatod két része független egymástól. Ha ezen múlna a bajnokság, akkor én is elengedném ezt a meccset. De az ADO ellen, szurkolóik nélkül, jelenleg a Jong Ajax is könnyen nyerne. A Willem II meccsre pedig még nem kell tartalékolni. És a Willem II is roppant gyenge idén. Emellett nem tudjuk, melyik sérültünk, mikor tér vissza. És lehet, hogy vasárnap már Promes is játszik.

Ha nem nyerjük meg a kupát, lehet, hogy a végén teljesen üres lesz a kezünk. Az tragédia lenne. Mindent meg kell tenni, hogy duplázhassunk! Különben is az utolsó hetekben megroggyant az önbizalom. Szombaton kezdett visszatérni. Nem szabad hogy megint elmenjen!

Nem hiszem, hogy Onananak nagy szüksége van pihenésre, de, ha mégis, akkor inkább Scherpen, mint a feleslegesen leigazolt Stekelenburg.

11-ed garancia a vereségre. A védelem még úgy ahogy elmenne, Taylor már régen volt jó, Regeer is rosszabb, mint tavaly volt, Jensen pedig soha nem lesz Ajax szintű. Ennyit középpályádról. Hansen és Ünüvar nincsenek formában.

Kezdjen a lehető legerősebb 11, és, ha úgy állunk, akkor jöhetnek a cserék! Ez lesz ebben az idényben a harmadik meccsünk ellenük. Az első kettő (5:0, 3:0) jó volt. Most se legyen másképp!

Előzmény: nj (26402)