Dorien- Creative Commons License 2020.12.15 -1 1 18282

"Szia, én már nagyon régóta, hosszú évek óta az emberi kapcsolatokért pedálozom, de mindig , mindenhol azt tapasztalom, hogy kapom a pofonokat. Mindenki rohadtul el van szállva magától. Ha egyszerűen csak  udvarias vagyok,és érdeklődöm valaki felé, akkor már úgy veszik, hogy hasra estem előttük, az "isteni fenségüktől", és engem letarolva tolják magukat előre. Észre sem veszik, hogy órák óta csak magukat fényezik, én meg ottmaradtam egy érdeklődés nélkül. Én folyamatosan adom a figyelmemet, meg a témát, de tőlem semmit nem lehet kérdezni. A saját rokonaimmal, szüleimmel, testvéremmel, unakatestvéremmel is ugyanígy járok. Nem hiszem el, hogy a két éve nem látott rokonnal, ha összefutok, még neki sincs felém semmilyen kérdése! Ez a "rend" az emberek között, hogy csak nyeld le mások bunkóságát. Mert másképp nem lesz "emberi kapcsolatod". Én már ebbe belefáradtam. Megpróbáltam már számos közösségi oldalon is kapcsolatokra szert tenni, de ott is ugyanez a helyzet. Csak akkor, és addig  állnak velem szóba, amíg nyalok, meg nyelek."

 

Ez az egocentrikus látásmód a mai kor rákfenéje. Nem véletlen, hogy a Plútó "koronavírus" alakjában lépett a színre. A magát egyedinek, különlegesnek, királynak képzelő embernek (5. ház, Oroszlán) meg kell tanulnia, hogy van nála egy nagyobb hatalom és, hogy az élete véges. Az egónak fel kell oldódnia és másokat, magasabb értékeket (Törvény, Szabadság, Igazság) kell szolgálnia, amik túlmutatnak az egyénen. (10.-11.-12. ház, Bak, Vízöntő, Halak)

 

Az áldozati pozíciód viszont a tied, neked kell dolgoznod rajta. Valamiért tudattalanul felveszed ezt a szerepet. Nem kell elviselni mások bunkóságát, önzését, főleg nem órákon keresztül. Csak ha az ilyen embereket száműzöd az életedből, akkor fognak más minőségű emberek belépni a színre.

Előzmény: Mrs. von Bernau (18262)