luna Creative Commons License 1999.09.15 0 0 52
ccsa, szóval részben megírták helyettem, /főként sófelhasználó szólt szívemből, merthogy nem mi vagyunk sajna a főszereplők, hanem a baba, és nem a mi lelkünk a lényeg hanem az ő biztonsága/ de
- ha mindenképp meg is tartod a gyereket /beleértve hogy nyitott gerinccel stb is megszülöd/, nem gondolod hogy jobb ha erre előre készülsz pl lelkileg? /AFP, ami egyszerű vérvétel/ Talán nem tudod, de nem kötelező elvetetni, akkor sem ha betegm, sőt akkor sem ha biztosan meghal a születés után röviddel.
- Rákszűrés az neked jó, de mivel a terhesség végére meg is halhatsz, ha rákos vagy, a gyereknek is.
- A szívhangvizsgálat nem ultrahang, viszont jelzi, ha gond van a babával. Ez nem azért fontos hogy el lehessen vetetni, hanem azért, hogy ha kell, meg lehessen menteni netán az életét.
- Nem megaláztatásról beszéltem, hanem a nőies méltóságról és királynői fellépésről /lásd Holist/. Amúgy igazad van, a papa észre sem veszi, sőt, amikor a legrondább voltam az emberem áhitattal nézett és közölte hogy gyönyörű vagyok. Én azonban kutyául éreztem magam, és nemigen vonzónak, pláne nem királynőinek. És ne feledd, hogy ott a szülés utáni néhány nap illetve hét - szóval a nagy pillanattal nincs vége.