Én a forgalomgeneráló hatást a Bartók Béla vasút fölötti átvezetésére említettem, miszerint ilyen direkten nem lenne jó bevinni a sztráda forgalmát a kerületbe. Boldog-boldogtalan arra menne, ez ellen talá egyedül az tenne valamit, ha ezzel egyidőben _nem_ újítanák fel a BB utat. A KoDezsővel meg az a bajom, hogy tulajdonképpen nem igazi csomópont, mert az egyik tengelyen (Bartók Béla) van csak komoly ellátottság, a Bocskain nincs. Ha a 4-es villamos eljutna odáig, akkor frankó lenne. Úgy látom -persze ez nem megalapozott vélemény- hogy azért mennek az emberek a KoDezsőre, mert oda megy a busz. Ha máshová menne, akkor nem feltétlenül ragaszkodnának hozzám, már csak azért sem, mert egy vacak áruház sincs ott, márpedig ha már egyszer átszállnak, akkor szeretik egyből letudni a vásárlást is (Pl. ezért alapvető egy P+R parkolónál bevásárlóközpont építése, mert az autós különben nem száll ki). Világos az is, hogy azért lett a KoDezsőből decentrum, mert a Móriczon nem fért el.
Ami a metrót ilelti, még mindig nem vagyok meggyőződve arról, hogy ez az egyetlen üdvözítő megoldás. Vidéki gyerekként én is nagyon emlékszem a metrózásokra, valószínűleg azért, mert -vidéken nem lévén- kalandértéke nagyságrendekkel nagyobb volt, mint bármi másnak (talán még a HÉV, de egy gyereknek az majdnem villamos). A metrót pedig azért használja sokat az ember, mert ott van. Ha azon a tengelyen, vagy annak irányában utazol, kénytelen vagy azt használni, mert úgy alakítják ki a hálózatot, hogy a ráhordó járatok arra hordanak, a párhuzamos felszíni forgalmat pedig gyakorlatilag felszámolják (Már ha nem cseszik el a kapacitás méretezést, mint a 2-es metrónál). Rövidebb távokon egyáltalán nem látom, hoyg mitől lenne jobb a metró, és ilyen rövid távnak nevezném a Kelenföldi-KoDezső viszonylatot is, ahol a fel-lemászkálással együtt már erősen csökken az időelőnye a metrónak. RÁadásul, ahogy elfigyelem, egyszerű osztással dolgoznak a rendelkezésre bocsátott kapacitásokat illetően, tehát azt mondják, hogy jó sokan elférnek egy metróban, de utas csak ennyi van, hát akkor járjon negyedóránként. Ez viszont már nem gyorsvasúti színvonal. De tartok tőle, hogy egész egyszerűen ritkulnának az Eteléről a város felé irányuló járatok (és akkor most mindegy, hogy busz, villamos, vagy metró). És azt gondolom, ha még vannak tartalékok a felszíni közlekedésben (márpedig vannak), akkor azokat ki kell aknázni. Gondolok itt a tömegközlekedési eszközök preferálásáról, néhány szabály szigorúbb betartatásáról (pl. buszsáv használata), stb.