Mono SE Creative Commons License 2020.12.13 -2 0 37254

"Miért jársz ide, ha láthatóan rugdosnak? Troll vagy, és szeretsz rombolni? Szereted, ha szopatnak? Buta vagy? Ezek kombinációja?"

 

Az a problem, hogy mindezeken túl a csávó valójában kommunikációképtelen: nem ismeri fel azt a médiumot sem, amin a saját nyomorát megoszthatná a hasonló szinten lévőkkel.

 

És mivel nem ismeri fel a lehetőségeit, még azt képzeli mártírmódjára magáról, hogy őt elnyomják. Miközben az egész odáig fajul, hogy már tényleg nem akar egy légtérben lenni vele senki, még duplaszűrős vegyvédelmi gázálarcban sem, mert olyan penetránsan ostoba és erőszakos, hogy már fertőz.

 

Ezt kurva nehezen magyarázod el a moderátornak is, mert a modi eseti, pillanatnyi állapotok szertint mérlegel, de nem tekinti át az időben zajló folyamatokat, főleg nem egy defektes troll esetén, hiszen neki is "jogai" vannak.

 

Ugyanez auffiderzén, alias csárlisín, alias sos11, alias akárki, mert tömegszerűen elárasztotta fikanikkjeivel audiolandot, velük együtt a primitív italodiszkós, buffogóhangszórós színvonallal. 

Előzmény: Bertrand de Beaufourt (37247)