rOver Creative Commons License 1999.09.14 0 0 2439
Tehat 3 versennyel a vege elott meg 4 versenyzonek van eselye nyerni. Ugyhogy egy kis eselylatolgatas.
A ket uldozo szamara nem tul biztato a helyzet. 3 verseny alatt 10 pont (12 meg foleg) nagyon sok. Foleg ha ket versenyzovel kell szamolni. Ezen talan csak az enyhit, hogy Irvine az utobbi idoben eleg halvanyan versenyez, ha Irvine es a Ferrari folytattja a Hungariroring ota nyujtott teljesitmenet utol lehet erni (3 verseny alatt 8 pont nem tul acelos). Hakkinenel is elofordultak balesetek, de ot versenyen iden nem sokszor vertek meg.
Ezert Frentzennek csak akkor lehetne eselye, ha Hakkinennel a 3 versenybol 2-szer tortenik valami es kozben a Jordan vegigjobb mint a Ferrari, es az auto vegigbirja mind a 3 versenyt. Kulon-kulon egyik sem szamit lehetetlennek, de hogy mind a harom egyszerre teljesuljon az valoszinutlennek tunik.
Coulthard kicsit mas helyzetben van, hiszen o azok a versenyzok koze tartozik akik iden eloztek Hakkinent. Neki inkabb mindharom verseny befejezese okozhat _komoly_ gondot, illetve az, hogy ha Hakkinen meg versenyben van lehet, hogy at kell adnia az elso helyet. Valoszinuleg a McLarenek nem a 2-3. helyert hajtanak.
Hockenheim utan azt irtam, hogy Irvine akkor lehet vilagbajnok, ha legalabb Coulthardnal gyorsabb tud lenni. Ehhez kepest az utobbi versenyeken nem hogy Coulthardot, de Frentzent sem tudta megelozni. Igy nehez lesz VB-t nyerni. A Ferrarik teljesitmenye sokat romlott Hockenheim ota, de ha ossze tudjak magukat, akkor ott lehetnek. Nem tudom mennyit szamit Irvine suzukai tapasztalata, de ez egy olyan palya, ahol minden evben rendeznek F1-es versenyt, ugyhogy en nem szamitok meglepetesre.
A VB cim egyertelmuen legnagyobb eselyese Hakkinen. Ove a legjobb auto, es csapataban is o a gyorsabb pilota. Csak elveszteni tudja a vilagbajnoksagot. Azt viszont eleg sok fele keppen. Volt mar ra eset iden, hogy sorozatban 3 versenyt nem tudott befejezni. Kulonosen aggaszto az utolso kiesese, aztan pedig ott van Coulthard is, akinek Hakkinen pechere, meg mindig van eselye a VB cimre.