Miért nem cartridge formában csináltad a 32 KB-os programcsomagot
Ez Plus/4-hez készült és a C16-os bővítésemhez!

Ezt csak bepattintod a C16-ba és a kernelt, meg a 2db. epromot, a két drótot beforrasztod és már mehet is, mint egy PLUS/4-es. Így nem kell a programot megszakítani eprom váltáskor és csak a TED I/O területét kell kihagyni.
1985 óta bárki csinálhatott volna 64 KB-ost is, semmi akadálya sincs. Vagy akár 1 MB-ost is.
De nem nagyon készültek. Az én kártyám a 64kb-os lehetővé teszi, hogy akár a 3in1 romokkal is össze lehessen fűzni!

Mintha pont IEC-ATA csinálta volna meg kb. tavaly az 1 MB-os C64-es Magic deskest Plus4-re is, kb. 4 db 74-es chippel, meg 27C801-gyel. Ezzel mi lett?
Én csináltam 1MB cartot, amiből két sorozat 20db el is kelt. De már kifújt, nem készül több belőle!
A 9931-esbe mit raktál? Mi használja ki a 64 KB-ot?
Bármilyen programot bele lehet tenni, csak a TED I/O-t kell kihagyni. Most csak a $C000-tól a Jiffydos van benne. A fenti táblázatból látni, hogy a $FDD8-al kell meghívni a cartridge-t.
SEI
LDX #$08
STX $FDD0,X
STA $FB
CLI
RTS
...és már át is kapcsolt a cartridge. A sz.gép nem fagy le, bármikor ha szükség van a jiffydos-ra, akkor ott van a kártyán. Plusz bónusz, hogy van még egy csomó hely más programoknak az epromban.