lainapeite Creative Commons License 1999.09.14 0 0 72
KovAk! Szerencsere kulonbozoek vagyunk, igy nem okoz neked gondot, hogy egy olyan lannyal akit szeretsz (ahogy allitod) kozos dolgokat csinaljatok ugy, hogy a termeszettol adott ferfi tulajdonsagaidat teljesen hatterbe tudod szoritani.
Beszelek itt tortenetesen az erekciorol ami mar akkor is rettenetesen zavaro egy 27 eves szuz fiatalember (en is ilyen vagyok) eseteben, ha a BKV-n a nyari klima ember fiat probalo homersekletet egy nagyon kivanatos nosteny egyed latvanya fokozza, ami aztan arra kenyszeriti a "szenvedo" alanyt, hogy multifunkcionalis valltaskajat a megfelelo pozicioba helyezze, nehogy magara vonja a korulotte utazok figyelmet. Vekony nyari nadragban meg kis meretek eseteben is feltuno a hormonhaztartas megvaltozasa altal az altesben beallt fizikai valtozas!!

Humort felreteve: ez nagyon kellemetlen dolog, es bar mar tobb mint egy evtizede szenvedek ehhez hasonlo bantalmaktol nem tudom megszokni. Nem is beszelve uszodarol, strandrol! Ilyen helyen lanyokkal meg beszelni sem merek. Katasztrofa... Aztan lehet, hogy kicsit fegyelmezetlen a fajtam.

Az antiszurkeseg szoszoloja pedig nem veszi figyelembe, hogy nem csak a nem szurkeke a vilag, foleg ha nem-szurkeseguket csak anyagi befektetessel tudnak megvalositani. Az oltozkodesben illetve egyeb kulsosegeben torteno kitoresi probalkozas leginkabb csak igy vezethet eredmenyre. Itt ragadom meg az alkalmat, hogy megalapitsam a szurke, huszoneves, onbizalomhianyos szuz fiuk klubjat, hatha egy hasonlo nogyulekezet csatlakozik, es akkor itt ez a topic el is veszti az ertelmet...

En egyebkent tanacsot nem adnek (mi alapon is adhatnek egyaltalan?), hiszen mindenkire ervenyes recept nincs a problemara, kedves alhena sorstars en csak annyit mondok, hogy egy szenne bulizott, de a temankban eredmenytelen nyari szabadsagi idoszak utan (neha nem-szabadsagba is belecsuszott a buli es ennek a munkam is karat latta, arrol most nem beszelek, hogy a nohiany mennyire befolyasolja a munkam minoseget es hozzaallasomat ugy altalaban) keresek egy pszichologust. Ja es persze az internetet is probalom felhasznalni a lehetosegek felkutatasaban, nem elhanyagolva a bulit sem kicsit kevesebb alkoholt alkalmazva...

Egyebkent kulturtopic-kal allunk szemben kerem szepen annak ellenere, hogy vitaindito asztaltarsunk nagy tamadasi feluletet ado temaval rukkolt elo, elismeres mindenkinek, es remelem semmi serto nem volt szavaimban (KovAk!)

LainaPeite