Little John Creative Commons License 1999.09.14 0 0 71
Hello Alhena!
Örömmel fedeztem fel a topicod, mivel én is egy 24 (és fél) éves srác vagyok, aki addig sem jutott el mint te. Mondanom sem kell, faltam a betűket, végigolvastam minden hozzászólást.
Tehát most egy sorstársad szól hozzád.
Mit is mondthatnék a dologról? Nekem sem esik jól, de nem kell ebből ilyen hatalmas ügyet csinálni. Hidd el, rengetegen vannak így, hogy ez cikinek számít-e, vagy sem, az a társaság függvénye. Nekem például van egy baráti köröm, mindenki 23-27 éves, fiú, és szűz (ez tényleg hülyén hangzik a fiúknál). Jól is érzem magam közöttük. Meg persze van egy másik kör is, akikkel bulizni szoktam. Így az ember egyszerre megőrzi az egója nagyságát, és mégis tud nyitni. A házibulik tényleg nagyon hasznosak. Oda eljönnek azok a lányok is, akiket nem fogsz diszkókban látni, de akikkel akár leélnéd az egész életedet.
Hogy nekem miért nem sikerült? Mert szürke egér vagyok, ebben Ruszinak igazat adok, így nem sok esély van. Bár neked ezzel ha jól olvastam, nincs gondod, csak túl görcsös vagy. Hmm, hát ne legyél. Ó, ez nem volt valami eredeti. Mondjuk igyál. Nem segít? Igyál újra. ÉS NE GONDOLKOZZ! Cselekedj! ("Do, or do not! There is no try." - Yoda :-) Hiszen te vagy a király, a csajok elepednek érted! Vagy nem?
A másik lehetőség, hogy nem hajtod a vadat, hanem leszarod az egészet, mint ahogyan néhányan írják. Ez biztos segít a görcsösségeden, de azért ezzel nem árt vigyázni, mert ki tudja, lehet hogy egy kihagyott parti a nagy Ő kihagyását is jelenti!
Egyenlőre ennyi.
Little John