Evajunior Creative Commons License 2020.12.07 0 0 12608

Javaslatom aki Dr. Balsai Tamás fogorvosnál szokott járni, biztonság kedvéért érdemes lenne utána egy másik fogászati rendelőt felkeresni és ha a másik fogászati rendelőben lévő fogorvosok rendesen végzik a munkájukat, akkor érdemes onnantól kezdve oda járni. 

 

1. okom: nem képes új panoráma röntgent és új röntgent készíteni a fogakról akkor ha már van röntgen róluk, hanem régi röntgen alapján állítja fel a diagnozist a fogászati probléma esetében. 

 

2. okom: rosszul csinálja meg a szuvas fogak fúrását és tömését, pl. a rágó felszínből lecsiszól egy kis mennyiséget majd a töméssel nem a megfelelő rágófelszín formát alakítja ki. 

 

3. Okom: nem kiváncsi a páciensek véleményére, mindig a saját véleménye számít és mindig azt helyezi előtérbe.

 

4. Okom: ha másoknak van igaza és nem neki nehezebben érti meg, és bizonyos dolgok hamarabb kihozzák a sodrából már mint lobbanékony természete van. Pll az iránta lévő nem megfelelő bánásmódót nagyon utálja.

 

5. Okom: szűkszavúan reagál ha a páciensei fogainak a problémájáról van szó, de a saját nehéz helyzetével részletesebben tud foglalkozni, és inkább az asszisztensei iránt nyitott társalgosabb.  

 

6. Okom: nagyon jól tudja valóságos dolgokat élethűen manipulálni, elhitetni másokkal milyen jó fogorvos stb. Meg állandóan büszkélkedig a saját országos kerékpár versenyének az eredményeiben óriási fali képes posztereivel együtt. 

 

7. Okom: saját hibáit nem képes vállalni és elismerni stb.

 

Arra tippelek, hogy nárcisztikus személyiségű lehet Dr. Balsai Tamás fogorvos igazgató.