BZoltan Creative Commons License 2020.12.07 0 0 82607

Figyusz, itt nem arról van szó, hogy kinek mi a vélemény és miről. Az a kutyát nem érdekli, de tényleg. Tőlem aztán mindenkinek az a véleménye ami éppen jól esik neki.

 

De az ne legyen már kérdés, hogy mi a fakenews és mi nem. A Fox az nettó, 100% kamu... nem azért mert nekem nem tetszik, mert szarok én bele abba, hogy esetleg tetszik avagy sem. Addig el sem jutunk. Én meg sem vizsgálom a tetszési indexét annak ami az igazság próbáján sem megy át.

 

Van a kamu és van a nem kamu. Az origo, fox és hasonlók azok a kamuk. Akkor is ha esetleg szimpatikus kamu és akkor is ha ellenszenves kamu. A 444 meg nem kamu... akkor sem ha neked vagy a kiflinek vagy a Hepcinek nem szimpatikusak.

 

Ez nem úgy megy, hogy ha nekem a kamu nem szimpi akkor te meg azt mondod, hogy hát neked mindegy mert neked meg a 444 ne szimpi. Nem a szimpiség a kérdés hanem az, hogy melyik hírforrás az ami 100% fake és melyik az amelyik  nem 100% fake.

 

Én nem akarom megmondani neked, hogy neked mi a jó... de te pedig kérlek ne seperd be egy kalap alá a propaganda fostalicskákkal egy hírportált azért mert ezen utóbbi neked nem szimpatikus. Mondd azt, hogy te nem szereted a 444-et... de olyant ne mondjál, hogy a 444 egykutya a 888-cal mert ez simán butaság. Nem egykutya... egyszerűen a szakmai teljesítménye ennek a két tartalomszolgáltatónak nem egy kaliber.

Előzmény: shiraz2 (82606)