pfalúz_62 Creative Commons License 2020.12.07 -2 0 102766

Látszólag offolásnak tűnhet, ha valaki felhívja a figyelmet atrra a kényelmetlen tényre, hogy a baloldali elkúrmányok szinte szándékosan olyan pénzügyi politikát, gazdasági politikát folytattak, ami folyamatos az ipar, a szolgáltató szektor  kiárúsításával, multiknak átjátszásával, az eladósodottság növelésével az ország kiszolgáltatottságának minden jövedelem tulajdonos  elképesztő mértékű eladósításával (állam, önkormányzatok, lakosság) járt.

 

Normális esetben ezt csak véletlennek, a baloldali kontraszelekciós tehetségtelenek dúsulásával magyarázná, de nem ennyire hülyék a libernyákok .

 

Ez egy szándékos terv része volt, az, hogy a 22 milliárdos adóssággal  gengszterváltásba vitt ország, a 150 milliárd dollárra tehető működő vagyonát úgy sikerült eladni 3  borzalmas ciklusa alatt a ballibernyák  parazitáknak az még lehetne a tehetségtelenségüknek betudni!

 

Ám az, hogy a privatizációs "bevételek" ellenére az államadósság 2010.-re 100 milliárdra ugrott (gdp arányos an 80 % fölé)  az már több ordas ocsmányságnak köszönhető. Ilyen volt a manyupba átcsatornázott nyugdíj befizetés , ami természetesen hiányzott a nyugdíj kasszából, amit hitellel kellett betömködni (3000 milliárd Ft).

 

Ilyen volt a fedezet nélküli pedagógus béremelés (csak a törvényt hozta meg a kormány, a fedezetét nem adta oda az önkormányzatoknak) , ami az önkormányzatokat döntés elé állította, vagy bezárják az iskolát, gimnáziumot, főiskolát. Vagy "devizában nyilvántartott hiteleket vesznek fel. (a felvételkor még volt MNB árfolyamsáv védelem, de minő csoda, a pénzügyi válság kitörése előtt fél évvel, 2008. február 26.án szabadon lebegővé tették a ft-ot, adósság csapdába kergetve az önkormányzati alrendszert. 6 000 milliárd Ft-tal kellett megmenteni az önkormányzati alrendszert .

 

Végül, de nem utolsó sorban a lakosságot, a harmadik jövedelem tulajdonost úgy akarták földönfutóvá tenni, hogy a magyar emberek megtakarításából, mivel a teljesen indokolatlan magyar jegybanki kamat és infláció  miatt a  hosszú lejáratú Ft hiteleket, mesterségesen feltornászták11-17 %-ra (a  rövid lejáratú személyi hitelek 30-40 %-os arcátlan uzsora sávban mozogtak) ezért senki nem vett fel ilyet. Helyette kiagyalták a teljesen törvénytelen , forint betétek terhére teremtett, forintban folyósított, de "DEVIZÁBAN NYILVÁNTARTOTT " hiteleket.

 

A beetetést segítette a már említett árfolyamsáv védelem amit a Lechman Brothers válság előtt FÉL ÉVVEL szüntettek, meg!

 

Akkor amikor a kihelyezhető magyar forintbetétek fedezete elfogyott a bankrendszerből, azaz pótlólagos tőke emelés nélkül nem tudtak volna pénzt teremteni a bankok!

 

Ezt az aljas előre megfontolt rablást szemlélteti az MNB statisztikája, amely a magyar kereskedelmi bankrendszerben található összes lakossági megtakarítást, a kiadott áldeviza hitelt, és az egyenleget mutatja.Jól látható, hogy a betét-hitel  egyenleg 2008. -ra vált negatívba.

 

Azaz érdekes módon, addig volt "devizahitelezés" amíg tartott a Mari nénik temetésre félretett pénzéből. Amikor elfogyott akkor zárult simor mókatára, nincs ingyen ebéd, megszűntették a Ft sávvédelmét  (az EUR / Ft árfolyam nem változhatott +/- 15% nál jobban), szabadon lebegővé tették a Ft-ot, adósság csapdába taszítva a lakosságot!

 

Ez a patkány, előre megfontolt bűncselekmény sorozat a magyar lakosságot 6 000 milliárd Ft. szinte visszafizethetetlen hitel felvételét eredményezte. Amit sok apró , fájdalmas lépéssel lehetett csak kivezetni,. s sok ember élete is ráment erre az elévülhetetlen aljasságra!

 

 

Mi volt ennek az összehangolt szándékos , tervszerű eladósításnak a valódi célja?

 

Ez az összehangolt állam, önkormányzati lakosság eladósítás valódi célja az ország teljes, végleges gyarmatosítása, adósrabszolgává tétele volt!

 

A legdurvább a lakosság földönfutóvá tételének szándéka volt! Mindig azzal ostorozták a lakosság nem elég mobil, feudális, a lakása, ingatlana röghöz köti! Ezért akartak belőle adós rabszolgát, nincstelen, gyökértelen zsellért, prolit  csinálni.

 

Ezért adtak neki "olcsó  chf " hitelt, saját megtakarításaiból, aminek a fedezete természetesen a röghöz kötő ingatlan volt. Az eladósított állam és önkormányzat, a szétprivatizált megszüntetett (két lépésben, először szocializmusnak nevezett fosztogatás, aztán rabló privatizáció) magyar tőkés osztály, gyenge középosztály nem tudott jól fizető munkát biztosítani, így a lakásától megfosztott lakosság valóban "mobilis gyökértelen bérmunkássá vált volna!

 

Az 1905. óta kitalált, most éppen soros terv néven futó program itt jön a képbe. Ugyanis a bankok által, stróman kft-k közbeiktatásával megszerzett lakásingatlanokat, önkormányzati lakás vagyont a betelepítendő, az őslakosokat leváltandó migránshordáknak akarták "bérbeadni" soros hitelből, de a maradó kizsákmányolt magyarok adójából! Ezzel is gyorsítva a kivándorlást, kihalás, lakosság cserét!

 

Ennek a rettenetes nemzet és emberellenes tervnek, csak egy apró részlete volt a "manyup" rendszer aljas bevezetése! :(