BZoltan Creative Commons License 2020.12.06 0 0 82568

Ez is a szalmabáb :) teszteltelek, hogy amikor te kapod szembe akkor észreveszed-e avagy zavar-e :) Örömteli, hogy alapvetően te sem szereted ezt a műfajt. 

 

Amúgy az, hogy mekkora egy zrt-nek az alaptőkéje az irreleváns. Bőven 500 millió feletti árbevétele van a cégnek és egy folyamatos növekedés mellett ennek a 20%-át bukni az nem extrém. Az, hogy UP törpe minoritásba kerül a cégében az azon múlik, hogy talál-e forrást ezen növekedés finanszírozására. Ha igen, akkor nyilván jó kérdés lesz, hogy mennyibe kerül neki ez a forrás. 

 

Amit  a tulajdonlásról írta, az a vegytiszta tény. Spekulálni nem szeretek és azt sem szeretem ha valaki egy vitában spekulatív érvekkel jön. Hívhatsz naívnak vagy álnaívnak pusztán azért mert pletykáknak és spekulációknak nem ülök fel.

 

"Vagy mégse?"

 

Nyilván mégse.... és ezt már 2010 környékén is mindenki tudta. Az index sztorija nagyon jól dokumentált, had ne álljunk már itt is bele. Amúgy hallgassad meg ezt a beszélgetést: https://azeletmegminden.hu/030-uj-peter-podcast/ Majd három óra, de megéri. Én 10 részletben hallgattam meg.

 

Az, hogy jelenleg a 444-ben a 72%-os többségi tulajdonos az UP és a Kardos az fix és tény. E tekintetben pedig komolytalan ostobaság a szerkesztőség függetlenségét megkérdőjelezni. Viszonyításképpen az Index szerkesztőinek 0%-a volt... Kérdezzed meg Albertet legközelebb, hogy ha neki a zsebében lett volna az Indamédie 72%-a 2011-ben akkor is el kellett volna mennie az Indextől?

 

Hogy mi lesz a 444-gyel az egy jó kérdés. Nem tudom és azt sem hiszem el, hogy Albert tudná. Én egyébként úgy látom, hogy a 444-nek most a Telex a legveszélyesebb ellenfele és nem a NER. Érdekes lenne az ötlet, hogy fuzionáljon ez a két lap.

 

 

Előzmény: Hepci (82566)